Lån penge til din forretnings-idé

Der kan være mange grunde til at man står og skal bruge et lån, det kan være et ”nu og her” behov, til en lidt for dyr tandlægeregning, eller til opstart af en idé/firma. Det kan være du har et arbejde i forvejen eller er arbejdsløs, men gerne vil være selvstændig, og derfor går med overvejelser om at starte en virksomhed.

Behov og grunde for et lån

Dine grunde eller behov for et hurtig lån kan være mange, men hvis vi tager udgangspunkt i det, at starte op selv, så kan et lån være nødvendigt i opstarts-fasen.

Men selvom du har en god gennemtænkt og gennemarbejdet forretnings-idé og markedsførings-plan, så er det ikke altid ligeså nemt at få banken til at synes, at det er en god idé med et lån. Hvis du enten er arbejdsløs, eller er i RKI registret, så vil det være endnu svære at optage et lån, selvom du har et godt drive og en stensikker idé. Her kan det være en god idé, at tage et kig på de online kviklån.

Et kviklån til opstart

Hvis du står i den situation, at banken ikke vil låne dig pengene, men du er sikker på at du står med et stensikker idé til opstart af et firma, så skal du jo bruge penge et andet sted fra. Her vil du med fordel kunne tage et kig på online kviklån, her vil du faktisk kunne låne op til 75.000 kr., som vil være mere end nok til opstart af et hvilket som helst firma.

Du kan optage et kviklån med sikkerhed, her vil renten være lavere, hvis du stiller en form for sikkerhed (det kan være i bil eller hus). Du kan også optage et kviklån uden sikkerhed, her vil renten dog ofte være noget højere.

Husk dog at planlægge, og få tilbud ind på hjemmeside, markedsføringsomkostninger, varelager mv. inden du optager lånet, så du med sikkerhed ved hvad du skal bruge. På den måde låner du heller ikke for meget, og skal dermed betale for mange renter, men lån gerne med en lille buffer til uforudsete udgifter.

Held og lykke.