Indlægs betingelser:

Når du skriver et indlæg på PunktaA.dk godkender du at:
• Tekst og billeder er unikke, ejes af dig og er ikke brugt andre steder.
• Indhold skrives i et sobert sprog og ikke er stødende.
• Indlæg skal fylde min. 800 ord og max 1 link.

Affiliate links er ikke tilladt og vil ikke blive godkendt.

Hvis indlæget har karakter af udelukkende at skulle sælge et produkt, en service eller andet, vil indlægget ikke blive godkendt, teksten skal vinkles som en hjælp til nye iværksætter.

Ejendomsretten:
PunktA.dk har brugsretten samt ejendomsretten til alt indhold på siden, herunder også indlæg skrevet af brugere. PunktA.dk stilles til rådighed i sin til enhver tid eksisterende form, som den er og forefindes.

Brugere må under ingen omstændigheder kopiere eller på anden måde offentliggøre andre brugeres beskyttede tekster & billeder på PunktA.dk

Brugeransvarlighed:
PunktA.dk har ikke ansvaret for brugernes anvendelse af siden, tekster mv. som brugeren poster på siden. PunktA.dk forbeholder sig dog retten til at ændre i brugerens tekster, billeder, links mv.

PunktA.dk kan ikke gøres ansvarlige for brugernes private holdninger og synspunkter. Disse kan dermed ikke sidestilles med PunktA.dk’s egne synspunkter. Desuden fraskriver PunktA.dk sig enhver følgeskade som er fremkommet ved enhver brug af hjemmesiden eller ved at handle med tillid til andre brugeres tekster eller links. Anvendelse af PunktA.dk sker således for brugerens eget ansvar og for egen risiko.

Privatlivserklæring:
Oplysninger givet til PunktA.dk bliver på intet tidspunkt videregivet til 3. part uden forudgående aftale. PunktA.dk forbeholder sig dog retten til at anvende disse oplysninger i forbindelse med driften af hjemmesiden.

5+2=