Om os

Artikkeldatabase om iværksætteri – Seo & Linkbuilding.

Formålet med PunktA.dk er at give alle online iværksættere en mulighed for at dele deres personlige erfaringer med andre iværksættere.

På siden vil du finde indlæg omkring alverdens erhvervserfaringer fra en række iværksætter som har prøvet lidt af hvert!. Du finder indlæg fra alle online brancher, af personer der fortæller om de udfordringer de har mødt på vejen, hvilke nederlag og succeser de har oplevet. Det er altså en informations side, som gerne skulle hjælpe nye iværksætter med at få en god start på deres online eventyr, og derved gerne undgå de samme fejl som mange af os har oplevet.

PunktA.dk er stedet hvor der kan hentes inspiration i andres udfordringer. Alt indhold du finder på siden er med henblik på at give gode råd, “Do and donts” som gerne skulle hjælpe jer læsere med at få et breder indblik på hvad det vil sige at være selvstændig. Du kan både læse om personlige erfaringer fra andre online iværksætters oplevelser. Samt mere generalle problem stillinger, som er gængse iblandt nye og erfarne selvstændige. Altsåkan du læse hvilke problemstillinger andre har oplevet, og hvordan de løste dem.

Derudover er der også plads til, at iværksætterne fortæller deres egne historie om hvad der fik dem i gang som iværksætter, hvad var deres mål og hvor langt er de kommet i dag.
brug gerne vores Kontakt formular for at få din artikel på hjemmesiden.