At skabe en virksomhed igennem Google

Norh ApS, er en virksomhed som på små fire år vokset sig fra et lille enkelmandskab til en større entreprisevirksomhed i København. Takke være Google.

Alt startede med Google Adwords (i dag Google Ads), Nicolai, Norh´s stiftere og administrerende direktør. flyttede fra Jylland til København med en af sine venner, der havde en VVS-uddannelse med i bagagen.

Nicolais opgave var at finde kunder til sin kammerat, så at de sammen kunne starte en VVS-virksomhed op. Nicolai besluttede sig for at starte på Google, uden en tanke om at det var Google der var løsningen. Og Googlede sig frem til Google Adwords.

Dette blev starten på en stor succes. Efter første Adwords kampagne så var der kunder booket op i kalenderen, i flere uger fremad for VVS’eren. Nicolai kunne tydeligt se potentiale i denne type af annoncering. Så derfor fik Nicolai idéen til at investerer en del af sin opsparing og opsætte flere kampagner indenfor forskellige håndværkerfag og samtidigt ved siden af, finde og rekruttere de rette håndværkere til at udføre opgaverne som der kom ind.

På denne måde udviklede Norh sig til en sund virksomhed med god omsætning. I dag består Norh af et fuldt team af håndværker, to maler, to tømrere, tre låsesmede, tre elektriker og en elinstallatør.

Udover håndværkere til at udføre opgaverne så har Norh også ansat en marketingmedarbejde der på fuldtid arbejder med SEO og Google Ads kampagner, bare for at holde butikken kørende med kunder. Det er tidskrævende opgave, og det gælder om at fokusere lokalt når det kommer til søgemaskineoptimering i håndværkerbranchen. Det er standard at man fokuserer på en by/bydel ad gangen. F.eks. Låsesmed Vesterbro eller Låsesmed Frederiksberg. Hvis i klikker på linket, så kan i se, at sidene bygget op omkring et søgeord =en bydel.  På samme måde.