Cookie og Persondatapolitik

I denne cookie og persondatapolitik kan du læse om hvilke oplysninger vi samler ind, om hvordan vi opbevarer dem og hvordan vi bruger dem.

1. Dataansvarlig

Alt indhold på PunktA.dk og spørgsmål til persondatapolitiken kan du finde oplysninger på herunder:

Email: Kontakt@ PunktA.dk eller under kontakt

2. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Hjemmesiden indsamler kun nødvendigt data til, at forbedre den generelle brugeroplevelser på hjemmesiden. Vi gennemgår trafikken via google analytics. Du finder flere informationer herunder.

2.1 Vores hjemmeside

Denne side bliver hostet hos UnoEuro Danmark CVR: 31277477. Data behandles af UnoEuro som også kaldes for hosting udbyder.

2.2 Kontaktformularer 

Denne side har en kontaktformular i tilfælde læserne ønsker, at komme i kontakt med os. Her skal indsættes navn og e-mail, som hostingudbyderen databehandler herefter.

2.3 Kommentarer

På denne hjemmeside kan man ikke lægge en kommentar “Funktion er disabled”

IP-adressen og browser oplysninger indsamles også for, at frasortere “spamming” Hostingudbyderen behandler alle data.

2.4 Cookies

PunktA.dk bruger cookies som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter du cookies og undgår cookies

Læs denne vejledning: Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Google Analytics (trafikmåling)

PunktA.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan finde flere informationer om privatlivspolitik Google Analytics her: https://policies.google.com/privacy?hl=da

Annoncenetværk/reklamecookies

Denne side benytter reklamer fra flere affiliates netværk.For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink.

Affiliate netværkene lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål.

Vi har givet affiliate netværkene lov til at registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.

Her finder du en liste med de netværk vi bruger:

  • Partner-Ads
  • Google Adsense
  • Google Analytics

Ekstra tilføjelser

Vi benytter reklamer fra affiliate netværket Partner-ads på vores website. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink. Partner-ads lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os.

Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Vi har givet Partner-ads lov til registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.

3. Brug af personoplysninger

Hos PunktA.dk indsamler vi ikke person oplysninger. Grundet vi ikke sælger et fysisk produkt.

4. Slet/se dine data 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos PunktA.dk , skal du rette henvendelse på kontakt@PunktA.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

E-mail til dataansvarlig: Kontakt@PunktA.dk

5. Beskyttelse af persondata

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor bliver dine data opbevaret forsvarligt hos hostingudbyderen, som i dette tilfælde er vores databehandler.

Dine data er placeret i kontrollerede faciliteter hos hostingudbyderen, og deres sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

6. Klager over personoplysninger

Vil du klage over håndteringen af dine personoplysninger på PunktA.dk kan du klage direkte til sidens dataansvarlige:

E-mail: Kontakt@punktA.dk

Ønsker du direkte at klage til datatilsynet finder du oplysninger herunder:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk
+45 33 19 32 00

https://www.datatilsynet.dk/