Køb aktier hos ørsted i 2023

Vil du vide mere om hvorfor vi anbefaler at investerer i ørsted aktier?

Energi er noget vi alle er afhængige af, og den danske virksomhed Ørsted, som er Danmarks største energivirksomhed og samtidig en af Nordeuropas førende energikoncerner, er en af de virksomheder som gør det rigtigt godt.

Deres forretningsmodel går ud på at fremskaffe, producere og handle med energi og produkter der er tilknyttet energimarkedet i Nordeuropa, samtidig har de også forretninger i Asien og Nordamerika, og det har de gjort en fremragende forretning ud af.

Firmaet blev Grundlagt i 2006, og siden da er det blevet til 7200 ansatte og en omsætning på 77,7milliarder i 2021, og en fremtid der har mulighed for at blive endnu større, da der er stor fokus på at have så meget grøn energi som muligt i verdenen, og Ørsted er allerede i gang med at implementere store vindmølleparker rundt om i verden, både til lands og til vands.

De udvikler selv deres havvindmøller og deres landvindmøller, hvilket er med at gøre dem til en vigtig del i spillet om grøn energi, da de har enormt meget viden om deres produkter. Dette smitter selvfølgelig af på virksomhedens værdi og deres omsætning, og som aktionær er du med til at sørge for at Ørsted er med til at vokse og udvikle sig, og når firmaer udvikler sig, så smitter det af på deres aktionærer da de også får del af gevinsten via deres aktier, og den stigning de potentielt kan gå hen og få.

Ørsted aktien kan handles på platforme som ex. Saxo invester og Nordnet, som er 2 platforme der automatisk indberetter til skat, ved gevinst og tab, og ligger pt med aktiepris på omkring 600kr pr aktie.

Hvis du kunne tænke dig at investere i aktier, så kan du via aktierdk.dk oprette dig på den platform som passer bedst til dig.