Øg produktiviteten som online iværksætter

Som online iværksætter er noget af det vigtigste en høj produktivitet og effektivitet. Det er dog langt fra alle, der formår at holde sådan en, fordi der hele tiden kommer andre ting i vejen. Mange drømmer om at kunne arbejde mere effektivt, men det er de færreste, der kan knække koden til, hvordan det kan opnåes. Dette kan du læse mere om i dette indlæg.

Tjek e-mails struktureret
E-mails er en kæmpe tidsrøver for mange af os, og derfor er det godt, hvis man kan strukturere det, så sådan, at man tjekker mails 2-3 gange om dagen. om morgenen, efter frokost og måske inden man går hjem. Man får mange mails som iværksætter, og det er altså vigtigt at strukturere dette ordenligt.

Drop de sociale medier
Medmindre du bruger dine private sociale medier til at promovere dig selv, vil du uden tvivl opleve et boost i effektivitet ved at slukke for din private Facebook konto, Twitter konto og så videre. Hver dansker bruger i gennemsnit et hav af tid på Facebook, og derfor er det også tidsrøver nummer 1. Kan du skære den fra, så er du godt på vej mod en øget effektivitet.

Opsig din tv pakke og drop fjernsynet
Mange iværksættere bruger faktisk ret meget tid på at se TV. Mange tænker ikke over, hvor lang tid de faktisk bruger på at se fjernsyn. Ønsker du mere tid til at arbejde i, så opsig din tv pakke. Så får du heller ikke mulighed for at se TV. Ønsker du stadig at have en god tv pakke med mange kanaler, så kan du eventuelt overveje en streaming tjeneste som Viaplay som alternativ. Ikke nok du sparer tid, så sparer du også penge, og er du under opstarten, er de penge tiltrængte!

Arbejd i intervaller
At arbejde i intervaller er faktisk med til at øge produktivitetssniveauet markant. Prøv at arbejde i pomodoro intervaller, hvor du arbejder 25 minutter for så at holde 5 minutters. Vær aktiv i den pause. Så vil du også se, hvor meget du bliver til at bevare dit fokus.