Målsætning – Få hjælp til at opnå dine mål

Hver evig eneste dag, er en dag med nye mål – Vi sætter alle sammen nye mål, hver dag, både store og små. Flere gange i tilværelsen må vi stoppe op og overveje og vælge, hvilken målsætning, der er bedst for os.  I og med, at vi alle sammen sætter mål i håbet om at opnå dem, er målsætning særdeles relevant. Målsætning er vigtigt både når det kommer til erhvervslivet og i vores private liv.

Der findes et hav af modeller, der har til formål at belyse vejen til, hvordan man bedst opsætter sin målsætning. Disse modeller har til formål at gøre det nemmere for os at sætte os mål og nå dem  – Disse teknikker og metoder kan man lære meget mere om på kurser, der har fokus på målsætning.
Målsætning er vigtigt for din virksomhed – Det skaber produktivitet, arbejdsglæde, team spirit og succeser.

Målsætning og Coaching er et godt match

En ting er at sætte sig et mål, en anden ting er at nå målet – coaching i målsætning hjælper dig til at blive bedre til at opnå dine mål.
Hvad er det egentlig du ønsker at opnå via dit mål
Hvad er dine tanker omkring dit mål
Hvorfor lige præcis dette mål
Hvornår skal målet indfries
Hvor vigtigt er målet
Hvilke ressourcer skal der tages i brug, før målet kan nås
Hvordan vil du finde ud af, hvorvidt du er på rette vej
Hvor realistiske er dine mål
Hvor overkommelige er målene
.. Dette er tanker, du bør gøre dig, når du ønsker at opsætte din målsætning for et ønsket mål.

Strategi til bedre målsætning

Hvad er en strategi – En strategi kan bruges som et værktøj til at opnå et ønsket mål – Hvis du lærer at lægge en god strategi, bliver det også lettere for dig at opnå dine mål. En strategi går ud på, hvordan og hvorledes vejen til målet skal se ud. Hvad skal der ske, hvordan skal det ske og hvem skal sørge for at det sker.

Mener du ikke at du selv er i stand til at lægge en god og effektiv strategi for dig, kan jeg anbefale at du søger hjælp hos en god coach, eller alternativt selv tager et coaching kursus eller en coach uddannelse.
Har du lyst til at lære mere om coaching, og vide hvad