It sammenspil i virksomheder

Når man skal i gang med at opbygge sin virksomhed, er det vigtigt at lave nogle systemer der gør driften lettere. Meget af det at lette ens hverdags arbejde er implementeringen af gode it systemer, der gør det at drive virksomheden til daglig til en leg. En måde at klare IT integrationen mellem it systemerne i virksomheden er ved hjælp af det der hedder et EDI system. EDI forbinder virksomhedernes it protokoller og gør dine it systemer i stand til at snakke sammen og snakke med it systemerne hos jeres leverandør og kunder og andre som i arbejder sammen med.

EDI betyder ret Electronic Data Interchange hvilket på dansk er elektronisk udveksling af data. Det kan være ting som fakturaer, så når det bliver solgt noget så er alle it systemer klar over det med det samme. Ordrer er også en vigtig del af kunne se på samtlige systemer med et de er givet. Følgesedler er smart at kunne printe ud og se fra alle virksomhedens computere og ligeså er varekataloger og logistik dokumenter. Dette er blot nogle af de ting EDI systemer kan bruges til og hvis vi skal relatere til noget som alle kender, så er det også når en recept bliver sendt direkte fra din læge i apoteket – så er det også en form for et EDI system der gør de to systemer i stand til at spille sammen.

Et godt EDI system er vigtigt for alle virksomheder, da man ikke større selskaber ikke kan klare sådanne ting manuelt og vil tage alt for meget af arbejdsdagen. Derfor er det en god ide allerede fra starten at have gode it systemer klar, selvom det måske er lidt af en investeringer fra start.

Hvis du besøger denne hjemmeside: http://bizbrains.dk/edi/hvad-er-edi/ kan du læse meget mere om EDI integrationer.