Har du de rigtige varer på din e-shop?

Hvilke varer skal man have hvis man er en online forretning, skal det være kendte brands, eller kan jeg selv importere noget fra Kina og sælge det på min e-shop?

Vores erfaringer på dette punkt er helt klare. Ja man kan sagtens importere ukendte produkter som man sælger via en webshop. Men de ukendte produkter får ikke dine forbrugere til at besøge din side. Det er meget muligt at de køber dem når de er på din side, men de skaber ikke trafik til siden. Danskerne vil have mærkevarer. Derfor søger de på nettet efter kvalitets produkterne for at finde den shop der sælger dem billigst. Vi har set det rigtig mange gange på mindre webshops, det er de kendte mærker der skaber trafikken, og vi har set flere webshops der måtte dreje nøglen fordi de simpelthen ikke fik kunder ind i butikken.

Som et rigtig godt eksempel kan vi tage en online forhandler af kontorartikler. Her sælger de både kendte og knap så kendte mærker. Et af de mærker som virkelig trækker kunder ind i butikken er Penol tuscher. Det er et mærke som folk kan forholde sig til, og kender godt for den gode kvalitet. Leitz er også en af de produkter inden for kontorartikler som folk kender rigtig godt til.

Meget sjovt at de er nogen af disse produkter der trækker folk ind i butikken, men faktisk ikke de produkter der bliver solgt bedst af. Noget af det som denne butik faktisk lever rigtig godt på, er salg af boblekuverter. Boblekuverterne har dog et ukendt navn, og boblekuverter som søgeord er meget svært at få til at rangere godt på google. Dertil er konkurrencen simpelthen for hård.

Spørgsmålet til dig som webshop ejer er derfor, har du de produkter inden for din kategori som folk søger efter på nettet? Du behøver ikke at være den billigste, men de bør indgå i dit produkt sortiment således de kan skabe noget trafik til din side. Selvfølgelig ønsker du også at sælge nogle af disse produkter, men fokus bør være at skabe noget trafik til din side.