Handel med Binære Optioner

Når man handler med binære optioner er det vigtigt, at du gør dit hjemmearbejde ordentligt inden du kaster dig ud i handlen med binære optioner. Selvom binære optioner er sjove og spændende er det rigtige penge, som det handler om. Denne hjemmeside indeholder information om binære optioner, hvad det er? Og giver inspiration til, hvor man skal gå hen, hvis man vil begynde at sætte penge på udviklingen indenfor binære optioner. Denne hjemmeside er et forsøg på at give et ordentligt indblik i handel med binære optioner, sådan at du er velforberedt og ved, hvad det er, at du går ind til.

Binære optioner ABC

Helt grundlæggende er handel med binære optioner gambling. Du spiller på om et marked går op eller ned indenfor en given tidsperiode (ligesom når du spiller på en fodboldkamp). Når du gætter rigtigt vinder du et på forhånd aftalt beløb, og når du gætter forkert taber du din indsats (eller noget af din indsats alt efter, hvilken aftale, som du har indgået med til binære options mægler fuldstændigt, som hvis du spille på en fodboldkamp os en bookmaker.

Hvilken binære optionsmægler skal jeg vælge

Et svært spørgsmål. Vi har samme problemer med at finde den rigtige binære optionsbroker som alle andre. Men her er et par tips, som du skal kigge på i forbindelse med dit valg af broker:

  • En stor mægler er vel altid at foretrække såfremt at de kan matche de mindre brokeres tilbud. Giver større sikkerhed
  • Høj tilbagebetalingsprocent. På samme måde som med bookmakere betyder en højere tilbagebetalingsprocent, at din mulighed for at tjene penge bliver større
  • Ingen forbud mod fra en af de store regulatorer (Finanstilsynet i Danmark eller FCA i UK
  • Ingen dårlige historier i en avis , vi har tillid til. For eksempel Banc du Binary har haft en masse dårlige historier i Sambla i Storbritannien og endog hårde de er en af de store aktører på markedet er vi ikke fremme dem her på hjemmesiden.

Hvis kriterierne er ikke passe du venligst bruge andre kilder, kan denne hjemmeside også. De binære optioner mæglere , der opfylder vores indledende screening krav til en anstændig mægler er bagefter blevet vurderet efter andre kriterier er, såsom udbetalingsprocent , bonusser og indlån.