Forskellige typer senge du skal kende til

Når man skal købe seng, så er det vigtigt, at man ikke bare tager det første og det bedste. Det er det fordi man skal bruge mange timer af ens liv i sengen, og derfor gerne skal have noget, som ikke bare er det billigste de havde i den lokale forretning. Udover at være behagelig at ligge i, så skal en seng gerne passe ind i indretningen, så man kan lave sit hjem præcis som man ønsker det skal være.

I dette indlæg kommer vi ind på nogle forskellige typer senge, som du kan finde på markedet. Når du har læst indlægget, bør du bedre kunne vurdere hvilken type seng du ønsker at have til dit hjem.

En dobbeltseng

Dobbeltsengen er et populært valg. Det er den fordi den er lavet til, at man kan sove 2 personer sammen, eller at man kan ligge og flyde, hvis man sover alene. En dobbeltseng kan fås på flere måder. Den kan købes som to enkelte madrasser, som ligges i en sengeramme, eller den kan købes som en komplet seng.

En enkeltmandsseng

Har man et lille værelse, en lille lejlighed, eller føler man bare ikke, at man har brug for særlig meget plads, når det kommer til det sted man skal sove, så kan en enkeltmandsseng være det perfekte valg. Denne type seng er lavet til en enkelt mand, og måler derfor kun 200x90cm.

En kontinentalseng

Hvis man kan lide at ligge i højderne, så bør man kigge på en kontinentalseng. En kontinentalseng er typisk opbygget af 4 lag, hvor det nederste lag er rammen. Ovenpå rammen kommer der først 1 madras, herefter 1 madras mere og til sidst en topmadras. På toppen kan man så ligge som prinsessen på ærten, og nyde en god nats søvn.

Det smarte ved en kontinentalseng 140×210 er, at de kan designes helt som man ønsker det. Det giver en frihed til at gøre, så de passer ind i ens lejlighed ift. Hvordan man sammensætter farver og meget andet. Det vigtigste man skal være opmærksom på ved en kontinentalseng er, at den godt kan være dyrere end de andre, og at vi anbefaler, at man prøver de forskellige madras kombinationer før man køber den.