Firmaidræt kan give et løft til dine medarbejdere

Har du ansatte, så bør du overveje at lave nogle aktiviteter hvor medarbejderne kan være sammen. Der kan den klassiske firmaidræt være et godt sted at starte, da man med et fodbold- eller håndboldhold f.eks. kan få nogle anderledes oplevelser sammen, og samtidig få rørt sig i en hverdag hvor fysisk aktivitet er en mangelvare.

F.eks. har E-fuel.dk været med i en håndboldturnering, og det har været med til at give et sammenhold, og samtidig har man kunnet teste nogle af de produkter man sælger i dagligdagen. Desværre er det generelt sværere og sværere at få folk samlet til aktiviteter uden for arbejdet på faste tidspunkter, og det rammer holdidrætten som har en masse gode sociale elementer.

Hvis man stadigvæk har nogle ønsker om at ens medarbejdere skal have mulighed for at røre sig, så kan man evt. tilbyde mere individuelle træningsmuligheder. Det er en løsning mange trods alt vælger, da medarbejder der dyrker motion ofte er sundere og har mere energi. Mange større virksomheder tilbyder bl.a. adgang til fitness, hvor man kan benytte stepmaskiner, vægte løbebånd og hvad der ellers hører sig til.

Undersøgelser har generelt vist at motion har en helbredende og forebyggende effekt, og det gælder stort set samtlige motionsformer, så længe det involverer kredsløbet, hjertet og musklerne