Firma har stor succes med stilrene gulvafløb

Du har brugt flere måneder på at istandsætte, reparere, male, og nu mangler du kun dit gulvafløb. Resten er badeværelset er præget af nye italienske håndvaske, der er købt ind i dyre domme, flotte klinker, der er nøje udvalgt og belysning og maling, som er blevet genovervejet tusinde gange. Tidligere har man glemt en sidste ting. Gulvafløbet har nemlig aldrig fået så meget opmærksomhed, men det er ved at ændre sig nu. VVS virksomheden unidrain har siden iværksætter drømmen i 2003 og i samarbejde med arkitekter, udviklet et innovativt og anderledes gulvafløb, der bringer store fordele med sig.

Forskellen i de nye gulvafløb er det, man ikke ser

Skal man fortælle, hvad forskellen er på den gamle badeværelsesmode og den nye, er det faktisk, at der blevet lagt fokus på de ting, man ikke skal se i badeværelset. Her har gulvafløbene altid trukket meget fokus i de gamle badeværelser i Danmark, hvor firkantede eller runde metalrister har trukket fokus fra de flotte klinker, som man har købt ind til badeværelset. I dag handler det i høj grad mere om at få fremhævet de materialer, man har brugt mange penge på. Det kan de moderne afløb hjælpe med.

Gulvafløbet fra unidrain er for eksempel lavet som en lille rille i gulvet, der næsten er umulig at få øje på med det blotte øje. Her kan man vælge en gulvrist af flere designs eller en flise der matcher det øvrige badeværelse gulv. Det vil sige, at man får integreret den gulvklinke man har i badeværelset med afløbet, hvilket forener designet og helheden i badeværelset. Det gør bl.a. også at gulvafløbet ofte vækker mindre opsigt, da det er placeret ud til badeværelsevæggen og skjules under flisen. Vælger man derimod en almindelig rist, får man derimod et mere opsigtsvækkende design, hvor den aflange rist løber fra væg til væg. Når man spørger flere forbrugere er det da også detaljerne der har været den store årsag til valget af en gulvrist fra unidrain.