Den perfekte firmabil

Den perfekte firmabil er en BMW! Så kort kan det næsten siges. En BMW giver dig ikke kun køreglæde og komfort på de danske landeveje, når du skal køre langt i forbindelse med dit arbejde. Den sender også det helt rigtige signal, når du møder kunder og forretningsforbindelser. Derfor er en BMW den perfekte firmabil.

En firmabil skal leases

Det er i hvert fald det økonomisk mest fornuftige valg, især for en virksomhed. For der er mange økonomiske og skattetekniske fordele i at vælge at lease en firmabil frem for at købe. Du har en fast månelig ydelse, en omfattende serviceaftale og ikke noget besvær med at sælge bilen igen – du skal med andre ord bare sætte dig ned ind i bilen og køre. Resten tager leasingfirmaet sig af.

Ny eller brugt firmabil?

Umiddelbart tænker du sikkert, at du skal have ny bil, når du tænker firmabil. Men faktisk kan der være god ræson i at vælge en let brugt BMW, da du her vil kunne spare mange penge ift. Hvis bilen er fabriksny. Overvej f.eks. at lease en brugt BMW 1-serie som er en kompakt lille mellemklassebil med alle de kvaliteter, som du kender fra de større BMW modeller og serier.

Hvilken type leasing?

Erhvervsleasing er den rigtige leasingform for de fleste virksomheder og det er her, du virkelig får nogle fordelagtige økonomiske forhold. Skal du køre meget privat i din firmabil, kan andre modeller dog være bedre. Det gælder f.eks. splitleasing, hvor du nemt kan registrere, hvornår du kører erhverv og hvornår du kører privat.