Billig søgemaskineoptimering og konsekvenser (SEO)

Hvis du overvejer at få nogle SEO arbejde, men arbejder på at et lavt budget? Så er denne artikel skrevet til dig!

Professional SEO Services
Hvis du kort på tid, eller SEO færdigheder eller hældning, så du kan se på at få et evigt leverandør til at udføre SEO arbejde. Ligesom alt andet i livet, du får, hvad du betaler for, og SEO er ingen undtagelse. Der er også en fare, du kunne få en hel masse mindre, selvfølgelig.
Ligesom ethvert erhverv, er der mange store operatører, og mange fattige lande.

Forretningsmål
Start med at skrive ned de mål, du ønsker at opnå. Hvad business problem er du prøver at løse? Har du brug for flere konverteringer? Mere trafik? Højere placeringer? Kun én af disse krav vil sandsynligvis gøre dig nogen penge.
Trafik og højere placeringer kan gøre dig penge, men kan lige så sandsynligt gør ingen forskel for din virksomhed, overhovedet, med mindre de er bundet ind på din hjemmeside strategi.
Links er ikke alt i SEO, men seo professionelle ligger en stor del af søgemaskiners algoritme til link baserede faktorer. Gennem links, kan søgemaskiner ikke bare analysere populariteten af en hjemmeside, baseret på det nummer og den popularitet sider der linker til dem har, men også målinger som spam, autoritet og troværdighed. Troværdige hjemmesider linker som regel til andre troværdige hjemmesider, hvorimod spammy hjemmesider får meget få links fra troværdige kilder. Linkbuilding er næsten altid den sværeste del af en SEOs arbejde, men er også den vigtigste for success. Linkbuilding kræver kreativitet, og ofte et budget. Ingen linkbuilding kampagne er den samme, og den måde du vælger at bygge links på afhænger ligeså meget af din hjemmeside som den afhænger af din personlighed.


Link building strategier
Få partnere og lignende til at linke til dig. Hvis du har partnere eller andre bekendte, du arbejder med regelmæssigt, og loyale kunder der elsker dit brand, kan du udnytte dette ved at udsende grafiske ikoner, der linker tilbage til dit websted. Ligesom du ville få kunder til at bruge dine t-shirts eller dine klistermærker, så er links den bedste måde at opnå det samme på nettet.

Link building strategier Skriv en blog. Gør den informativ og underholdende. Denne link building strategi er så populær, at det er en af de få anbefalede personligt af ingeniørerne hos Google. Blogs har den unikke evne til at bidrage med friskt materiale på et konsistent grundlag, deltage i samtaler på tværs af internettet, og opnå links fra andre blogs, herunder blogrolls og blog mapper. Der findes mange blogger netværk som man kan deltage i, herunder Bloggers Delight. Hvis man bygger sin blog via deres blogger netværk kan de hjælpe med eksponering og omtale.