5 grunde til at dyrke motion som iværksætter

Her er der 5 gode grunde til at dyrke motion som iværksætter.

Øger din energi

Motion gør at der kommer blod med ilt og mineraler rundt i kroppen, og det gør at kroppen producerer energi mere effektivt. Det giver dig en masse energi, som gør at du føler dig mere frisk i løbet af dagen, og det er med til at øge din produktivitet i løbet af dagen. Du kan arbejdere længere og mere intenst, når du er fyldt med energi.

Motion hjælper også med at forebygge sygdomme og helbredsproblemer, og det er med til at give dig færre sygedage i løbet af året.

Udvider dit netværk

Motion kan nemt dyrkes sammen med andre, og det er derfor en rigtig god måde at udvide sit netværk på. Det er især holdssport som håndbold og fodbold, hvor der er gode muligheder for at møde andre, da der er mange spillere på et hold til kamp og træning.

Det er en stor hjælp at have et godt netværk som iværksætter, da det gør at du kan få hjælp, støtte og sparring af andre. Det er guld værd, når man er iværksætter. Et netværk gør det også nemmere at blive introduceret til andre, som du ikke kender.

Gør hjernen skarp

Der er faktisk rigtig mange iværksættere, som kommer på nye gode kreative ideer, når de dyrker sport. Motion gør at der kommer en masse blod og ilt rundt i kroppen, og det gør hjernen mere skarp – du bliver mere klar i hovedet af at dyrke motion. Du kan med fordel brainstorme en masse nye ideer næste gang du dyrker motion.

Giver dig en øget selvtillid

Motion hjælper dig med at komme i bedre fysisk form, og det gør at du føler dig bedre tilpas i din krop. Du bliver fx mere glad, når du kigger dig selv i spejlet. Det er med til at give dig en øget selvtillid, og det kan mærkes hos kunder og forretningspartnere.

Bedre søvnkvalitet

Motion hjælper dig med at få en bedre søvnkvalitet. Du falder hurtigere i søvn og sover dybere, når du dyrker sport regelmæssigt. Det er en stor hjælp, hvis du fx døjer med at falde i søvn, eller hvis du døjer med at vågne tidligt. Du skal dog huske ikke at dyrke sport alt for tæt på din sengetid, da det kan gå ud over din søvnkvalitet.