TV2 Play gratis – Er det muligt?

Hvis du ligesom tusindvis af andre danskere også elsker at se TV og film på TV2 Play, så er denne artikel lige noget for dig. Her i artiklen kan du nemlig lære at få TV2 Play gratis. Lyder det ikke meget godt?

Sådan gør du

Hvis du gerne vil se TV2 Play gratis, så er det nu du skal koncentrere dig og spidse dine ører. De metoder du kan gøre brug af er ganske lovlige, og du behøver derfor ikke at frygte at bryde loven på nogen måde.

Kampagnekode

Den første metode du med fordel kan gøre brug af er kampagnekoder. Af og til frigiver TV2 og TV2 Play en række kampagnekoder, der kan bruges til at få 30 dages TV2 play gratis.

Måden hvorpå du får fat i disse koder er ved at følge lige med på TV2’s kanaler samt at holde dig opdateret på TV2 Plays hjemmeside.

Opret en ny mail og brug et andet kortnummer

Den anden metode du også kan vælge at gøre brug af drejer sig om mailkonti og kontonumre. Denne metode er lidt mere udspekuleret, da du teoretisk kan blive ved med at se TV2 Play gratis så længe du har en ny mail og et nyt kortnummer.

Da du som bekendt får 30 dages gratis prøveperiode pr. mail, skal du hver 30. dag oprette en ny mail og indtaste et nyt kortnummer for at kunne blive ved med at se TV2 Play kvit og frit.

God fornøjelse med det.

En tanke om “TV2 Play gratis – Er det muligt?

  1. Hej. Det med de gratis prøve perioder ved at oprette nye konti med forskellige email er jo ikke nemt for email er jo ingen problem men forskellige kort numre er jo ikke muligt for jeg kan jo ikke bestille et nyt kort hver måned hos banken. Så hvordan drejer man lige den så?

Skriv en kommentar