Babykidz.dk - Børnetøj, Babytøj, Legetøj

Ny Webshop med Tøj til Børn – Babytøj

Ny Webshop med Tøj til Børn – Babytøj

Vi har for nyligt oprettet én ny webshop med tøj til børn og babytøj – Hvilket jo er endnu en webshop i en niche fyldt med konkurrerende børnetøjs butikker både online og offline.

At oprette en ny webhop med baby- og børnetøj – “Er dette ikke lidt for dumt” kan man tænke.

At oprette en ny webhop med baby- og børnetøj – “Er dette ikke lidt for dumt” kan man tænke, i en niche med meget hård konkurrence. Jo, jeg vil til dels give dig ret i denne betragtelse, men hvorfor så?

Jo, vi fik muligheden for at købe et billigt parti legetøj, og ville i den forbindelse alligevel lave en webshop. Jeg laver i mit professionelle arbejdsliv hjemmesider og webshops for andre, så dette var stort set gratis bortset fra køb af enkelte plugins mm. Det var derfor ikke den store udgift, bortset fra selve køb af legetøj, babytøj og børnetøj. I det samme har jeg over 20 års salgserfaring fra detailbranchen, ligesom jeg har mange års erfaring med søgeoptimering. Jeg ser det som en hobby beskæftigelse, et projekt, hvor mit mål er at kunne overleve det store konkurrenter, samt at kunne tilbyde billigt tøj, billigt babytøj og billigt legetøj til stærkt konkurrencedygtige priser.

En af det ting jeg pointerer, og satser på, er ikke at have urealistiske høje normalpriser (som mange større tøjbutikker har), f.eks. burde sparkedragt ikke koste 299, men snarere 129,-. Der kan simpelthen ikke argumenteres for en så høj pris. Jeg vil prøve på altid at være mere end konkurrence dygtig på kvalitet, og ofte have bedre kvalitets børne tøj, til endnu billigere pris end tilsvarende i større og mere kendte webshops.

Hvis du har børn, eller kender nogle der har. Så er i mere end velkommen til at støtte dette projekt, og samtidig få kvalitet til en billig pris.

Skriv en kommentar