Støv alle vegne

Det er ikke nemt at have dyr eller børn og samtidig et rent hjem, skal det lige siges. Jeg synes, at jeg støvsuger og støvsuger, men så snart jeg har stillet støvsugeren væk, er der igen støv, hundehår eller krummer på gulvet. Det er som om, at børnene bare venter på, at jeg stille støvsugeren væk for så at ødelægge ting og svine.
Det er nogen gange frustrende. Især fordi jeg er sådan et ordensmenneske, der går højt op i rengøring. Jeg kan bare ikke lide at være i et snavset hjem- slet ikke mit eget!
Havde jeg nu vundet i lotto, kunne jeg ansætte én til at gøre rent, men det har jeg ikke, og det kommer jeg nok desværre heller aldrig til.

Måske jeg skulle købe en af de der smarte robotstøvsugere og lade den køre halvdelen af dagen. Så ville mit hjem være rent. Sansynligheden for at mine børn og mine hunde jagten den her støvsuger og ødelægger den, er nok bare alt for stor.
Jeg har også overvejet at købe en centralstøvsuger, så jeg ikke behøver at slæbe rundt på en tung støvsuger flere gange om dagen. Jeg slæber i forvejen rundt på børnene, og jeg tvivler på, at min ryg har godt af det. Det kunne være en mulighed. Så må min mand bare sørge for at få den installeret ordenligt. Eller også skulle han måske stå for støvsugningen fremover. Der er mange muligheder.
Èn ting er i hvert fald sikkert. Så snart mine børn er store nok til at udføre pligter, så er det deres pligt at støvsuger- HVER dag. Det glæder jeg mig til. Så kan det være, at de sviner lidt mindre. Eller også skulle jeg bare lære at leve med lidt støv og hår på gulvet. Det bliver bare svært…..
NÅ, nu er det vist på tide igen, at gå i gang med rengøringen.

Skriv en kommentar