Stilladset er håndværkerens sikkerhedsnet

Håndværkere bruger mange af deres arbejdsdage på byggepladser over hele landet. Det er deres arbejdsplads og det er vigtigt, at alle elementerne på pladsen er i orden. Håndværkere er afhængige af, at deres materialer er af god kvalitet, og det er vigtigt, at alle elementerne lever op til kravene og sørger for sikkerheden. 

Som håndværker bruger man mange timer på byggepladser, eftersom det er deres daglige arbejdsplads. Det er vigtigt, at de derfor har de bedste materialer til det daglige arbejde. Dette inkludere både værktøjet og det stillads, som de står på hele dagen. Håndværkerne arbejder ofte højt oppe ved lejligheds komplekser og sikkerheden skal være helt i top. Det er vigtigt, at det stillads, som de står på, holder og er fremstillet i god kvalitet.

Stilladser fra Jumbo 

Stilladser fra Jumbo er udviklet til at kunne holde til alt vind og vejr. Stilladserne er fremstillet i god kvalitet og er med til at gøre hverdagen for håndværkerne bedre. Jumbo er et dansk mærke, der stammer fra jylland. Produkterne er dansk produceret og lever derfor op til de danske krav, der er til de danske byggepladser. På byggepladser er der altid stor fokus på sikkerheden og Jumbo er altid det sikre valg, når man køber nyt stillads som håndværker og virksomhed.

Hvis du er interesseret i produkter fra Jumbo, så kan du finde stilladser fra Jumbo her.

Skriv en kommentar