Sommerferie i danmark – I Sommerhus?

Efter at vi er blevet en lille familie, kan det til tider være en uoverskuelig og praktisk udfordring, at rejse udenlands. Især imens den lille stadig er under 1 år. Derfor har vi i år kigget på andre alternativer og muligheder end vi normalt ville gøre. Førhen har vi brugt meget tid i familie og venners sommerhus og det er noget vi har nyt i stor grad.

Derfor går overvejelserne i år på, hvorvidt vi skal prøve sommerhusferie af igen og se om det er noget for hele familien. Spørgsmålet er bare, om man skal prøve det gode gamle sommerhus som vi kender eller om vi skal prøve noget nyt?

Faktisk har jeg altid haft en drøm om, at komme på ferie på vor danske solskins ø Bornholm igen. Sidst var i folkeskolen, og siden dengang har jeg haft tanke på at vende tilbage. Måske det var en oplagt mulighed?

Hos sol og strand findes et stort udvalg af sommerhuse, som udlejes i en fornuftig prisklasse. Små hyggelige steder som kan lejes fra et par tusinde kroner for en uge. Husker bornholm som et hyggeligt sted med flot natur og skønne omgivelser. Det skal selvfølgelig være om sommeren, da jeg tror det er her man nyder det mest.

Her kan du selv se en oversigt over sommerhuse du kan leje på Bornholm.

En hyggelig familietur til solskinsøen er måske årets hit. Hvad syntes du? Har du været på Bornholm for nylig og er det turen værd?

*Dette indlæg er sponsoreret , men er 100% udtryk for min egen holdning*

Skriv en kommentar