Sko skal være mærkevarer

Har du også oplevet at købe et par sko til 2-300 kroner og et par måneder efter er de fuldstændig slidt op? Dette kan vores mærkevarer råde bod på.

Hos lykkesko kan du finde alt i mærkevarer til mænd, kvinder og de dejlige børn. Vi går højt op i kvaliteten og går ikke på kompromis når det handler om vores vare. Vi udbyder blandt andet mærkerne Catterpillar, Bubetti, Diesel, Converse, Dr, Martins, Ecco og mange flere. Der er derfor noget til alle de forskellige aldersgrupper som børnefamilien, singlen, forretningsmanden og kvinden og den ældre som er ude efter det mere behagelige. Og til alle de forskellige behov fx til skoven, til hyggen, til byen, til festen osv.

Hos lykke sko går vi op i at du kan finde lige præcis det du skal bruge til dine specielle lejligheder og du kan derfor også finde konfirmationssko, bryllupssko og de ikke så ofte brugte pæne sko. Men kvaliteten skal være i orden uanset om skoene er ofte brugt og især til de store begivenheder i livet SKAL kvaliteten bare være der.

Så ifølge os skal sko være mærkevarer og ikke i den almindelige forstand men i den at kvaliteten skal være på i orden. Så køb sko hos os hvis du er af den samme overbevisning og vi hjælper gerne med råd og vejledning i forhold til størrelse osv. eller hvis du benytter vores hjemmeside www.lykkesko.dk er der også gode råd og vejledning at finde der.

Sko giver os ligeledes lykke for de fleste kvinders vedkommende. Det med at komme hjem med et par nye sko, ja, findes der en bedre følelse i verden. Ja det gør der jo nok men det er en af vores bedste hverdagsfølelser. Vi kvinder elsker at shoppe om det er til os selv, til børnene, til manden eller til gaver spiller ikke rigtigt nogen rolle. Sjovt nok så er det især sko og tasker vi falder over på shoppeturen og hvorfor er det mon det? Åh kunne det være fordi at i dag er sko og tasker et lige så stort accesorie som smykker og det dermed bliver en måde at vise os selv frem på.

Ja der er nok noget af det der er sandt men det er også bare rart at have flere forskellige par sko at vælge imellem om morgenen, at kunne farve matche og have et par stykker til enhver lejlighed. Om enhver lejlighed er nogle lækre hjemmesko, gummistøvler til skoven eller de højeste stilletter til byturen er lige meget det er bare rart at have noget lækkert til dem alle.

Hvis vi finder os selv stående i en skobutik og for en gangs skyld får overtalt os selv til at vi ikke mangler noget, så kan vi som tidligere nævnt altid finde noget til børnene eller manden som spreder lykke derhjemme da manden finder ud af at man ikke har shoppet endnu et par sko til sig selv.

Vi her hos www.lykkesko.dk mener at sko giver lykke, så hvis du er af den samme holdning så kig ind.

Skriv en kommentar