Skal billige forbrugslån være ulovlige

Det er ikke mange måneder siden at der var en hektisk debat mellem folketingsmedlemmer, medier og den danske befolkning. Uenighederne var mange og bundede i uenighed om, om at forbrugslån som vi kender dem fra internettet, skulle gøres ulovlige. Argumentet for mange tilhængere af afskaffelsen var, at de lokker skrøbelige mennesker ud i gæld. Modargumentet var, at det må være folks eget ansvar om de føler at forbrugslån er noget for dem.

Vores holdning til forbrugslån

Meningerne til forbrugslån er mange, men vi er af den overbevisning, at de for en del danskere, kan være en fin løsning på deres problem. Dette kan enten være akut på grund af f.eks. mistet arbejde, men det kan også være i form af en bedre oplevelser som rejser mv.

De fleste danskeres økonomi ændrer sig løbende fra år til år. Mange har udsigter til bonusser i slutningen af året, hvorfor det kan være nødvendigt med et kortfristet forbrugslån, hvis man ikke har pengene til drømmerejsen som er på tilbud til foråret. I sådanne situationer, kan det være en god løsning at låne til den billigere rejse, hvorefter at betale lånet ud, når bonussen går ind.

At man vil ulovliggøre forbrugslån fjerner ikke problemet! Folk bør også være herre over deres egen økonomi og fordi der er et fåtal af danskere, der ikke kan håndterer deres økonomi på en god og forsvarlig måde, så bør det ikke gå ud over alle dem, der kan.

Skriv en kommentar