Segboards er det nye

Segboards er det nye hit, børn og voksne er alle helt vilde med den her fantastiske opfindelse. Du føler dig sendt i fremtiden, du stiller dig på et board og flyver fremad med den mindste bevægelse.

Dit board reagerer lynhurtigt på sving, og når du har mestret dit board. Kan du laver fede tricks, vise dine venner hvordan du laver en lille tornado, eller kører fra dem på stien. Det er hammer sjovt, og helt igennem et luksus tidsfordriv.

Du får sat dine balanceevner på spil, for det er jo ikke helt ligetil, som sagt reagerer dit board på den mindste bevægelse. Så du skal holde tungen lige i munden, lære at træde forsigtigt frem, så går du fremad, forsigtigt tilbage og det går baglæns, lidt tryk på en enkelt fod, og du drejer.

Det er ikke så nemt som det lyder, så det er bare med at øve sig, have det hammer sjovt, børn lærer nok at køre på det lidt hurtigere end jer gamle derude. Men det betyder ikke det skal holde nogen tilbage, det betyder jo bare du har lidt ekstra tid at øve dig i, hvilket er ekstra tid med massere af sjov.

Selv kendisser, store stjerner som Justin Bieber, DJ Khaled og mange af de andre helt store idoler som hitter toplisterne for tiden. Så det er bare med at få dit segboard, og være en del af dillen som kun bliver federe fremover. Så få dig et board, find dine venner og bring jeres boards med jer. Hold en konkurrence, opstil nogle udfordringer på ruten, og kør det vildeste ræs.

Hvem er bedst, hvem har øvet sig mest, og hvem kan køre hurtigst!?

Skriv en kommentar