Sandaler til sommeren 2013 – Kobl af fra arbejdet

I denne artikel vil vi komme med nogle gode råd til at vælge det rette par sandaler i 2013, og det gælder både mænd og kvinder, såvel som forældre der skal købe sandaler til deres kære børn.

1. Gå aldrig på kompromis med kvaliteten – Mit første råd er at man bør gå efter kvalitet, når man køber sandaler. Du er måske blevet fristet af et godt tilbud på sandaler, som koster 30 kr. i Føtex, men hvor god tror du kvaliteten er? Man kan naturligvis godt være heldig at finde sandaler i god kvalitet til en billig pris, men oftest er kvaliteten ringe, hvis man køber alt for billige sandaler.

2. Gå efter god komfort og brugervenlighed – En vigtig ting er kvalitet, men en anden vigtig ting er komfort. Sandaler skal være afslappende og behagelige at have på og er de ikke det, så bør du investere i nogen nye sandaler. Der er rigtig meget forskel på komforten i forhold til sandaler, hvor man både kan få sandaler med- og uden hæl, samt at der er forskellige former for remmer. Skal du købe sandaler til dine børn, så er det specielt vigtigt, at du går efter sandaler, som er nemme at tage på for dine børn.

Læs mere her: http://infobarn.dk/

Sandaler 2013 – Trends

Man kan ikke gå helt galt i byen med sandaler i sommeren 2013, da der er flere forskellige modetrends. I 2013 kan man forvente at sandaler med flad hæl, sandaler med kilehæl og sandaler med høj hæl vil blive populært. I forhold til moden skal man altså bare gå efter de sandaler, der passer bedst til ens stil. Blandt de mest populære mærker indenfor sandaler 2013 finder man Birkenstock – Angulus – Dixie – Rieker osv.

Blogindlægget er skrevet af Martin – Ejer af www.billig-mode.dk (blog om tøj og fashion)

Skriv en kommentar