Sammenligningssider vinder frem

Hver dag dukker der nye hjemmesider op, der skal gøre det lettere at være forbruger og som gør det lettere at sammenligne ting. Der er et marked for stort set alle produkter, det handler blot om at finde sine kunder. Derfor er der også et marked for at sammenlige stort set alting. Du kan derfor også nærmest finde en side til alting.

Det kan være du går og spørger dig selv: Hvilken mobil er egentlig bedst? og googler det, og frem kommer der hurtigt en række resultater med hjemmesider der sammenligner de forskellige modeller og hvem der har dem til salg. Du kan også finde en masse sammenligninger af alt fra hundemad til kontorstole og lignende.

Enkelte af hjemmesiderne er lavet for at hjælpe forbrugerne, men det er dog primært sider der er støttet offentligt, det kunne være sider som forbrugermagasinet Tænk og lignende. Langt de fleste af de andre sider, er lavet med indtjening for øje, hvilket også gør, at det til tider kan være svært at vide, hvilke af dem, man kan stole på, og hvem der er betalt.

Kan du tjene penge på affiliate?

Der er af samme grund også mange der starter affiliate sites, hvor de gennem annoncesalg, bannerreklamer eller henvisningssalg (affiliate), kan tjene penge på produkter. Det er en nem måde at tjene penge på, og det er ikke forbundet med stor risiko, da du ikke binder penge på et varelager. Alt efter marked og produkter kan der være en meget stor indtjeningsmulighed på affiliatesalg, men det kræver at man ligger højt rangeret på google, hvis man gerne vil være der, hvor mulighederne er størst.

Du kan med andre ord godt tjene rigtig gode penge, men det kræver hårdt arbejde, og det er ikke noget, der kommer over natten.

 

Skriv en kommentar