Sådan finder du udbud og licitationer

Er du entreprenør, bygherre, rådgivende ingeniør eller arkitekt? Og søger du at udbud og licitationer? Så finder du svaret her.

Byggeriets udbudsportal

Dagbladet Licitationen er svaret på at holde sig opdateret omkring udbud og licitationer, både når det gælder udbud i Danmark, men også for EU og især Tyskland, Sverige og Norge. Licitationen udkommer fem gange om ugen og er et af de dominerende medier i byggebranchen i Danmark. Politikere og fremtrædende branchefolk benytter ofte dagbladet til at komme med debatindlæg, artikler og kronikker. Licitationen indeholder generelt nyheder om informationer om udbud og licitationer inden for byggebranchen og kan dermed kategoriseses som udbudsportalen for dansk byggeri.

Online udbudssøgning

Med et abonnement på Licitationen modtager du både den fysiske avis fem gange om ugen, men også online adgang til den udbudssøgning som ligger på avisens hjemmeside. Her kan du søge blandt store mængder udbud og licitationer, som kan give dig nye muligheder og ny forretning, hvis du arbejder i byggefaget. At holde sig opdateret om udbud, nærmest den dag de bliver tilgængelige, kan være af afgørende betydning for det tilbud, man har tænkt sig at afgive. Jo mere tid, man har til forberedelse, jo bedre et tilbud, kan man alt andet lige nå at forberede.

Prøv Licitationen gratis

Ønsker du at teste Licitationen og vurdere om et abonnement vil gøre en forskel for dig i form, at at være opdateret på nyheder inden for branchen, samt have adgang til den online udbudsøgning, så kan du lige nu få tilbudt et gratis 2 ugers prøveabonnement på Dagbladet Licitationen via hjemmesiden www.abonnementtilbud.dk. Netop det at teste avisen gratis, kan være med til at gøre det relativt omkostningsfrit, at vurdere behovet for at være 100 % opdateret på licitationer og udbud inden for dansk byggeri.

Job i byggebranchen?

Som en ekstra service indeholder Licitationen yderligere jobannoncer inden for byggebranchen, hvilket også gør avisen relevant for f.eks. håndværkere, som er jobsøgende. Disse annoncer findes hver dag i den fysiske avis, samt på avisens hjemmeside licitationen.dk.

Skriv en kommentar