Sådan tjener man penge på en hjemmeside

Vi drømmer vel alle et eller sted om at tjene lidt flere penge, sådan at der er til lidt ekstra forkælelse nogle gange. En mindre passiv indkomst ville passe de fleste, hvilket også er tilfældet med denne person vi skal tale om i dag.

Det er egentlig en lidt sjov historie der starter med, at vores person, lad os kalde ham Bjarne, køber domænet sexidetfri.dk for flere år tilbage. Mange år blev det ikke rigtig brugt til noget, men senere kunne bjarne godt se en idé i at oprette en hjemmeside med et forum. Her var det muligt at chatte med andre sexlystne mennesker, og på den måde få stillet sine lyster lidt. Det mest omtalte emne må uden tvivl være dogging samt gruppesex i det fri.

Siden sexidetfri har en masse medlemmer der for et mindre beløb per måned kan chatte sammen, samt indgå nogle sexaftaler og derefter mødes i det fri for at nyde nuet. Det er egentlig en idé som dækker et behov hos en målgruppe, og sådan kan du også tjene penge, det behøver ikke nødvendigvis at være et sex forum du opretter, men der findes mange muligheder derude!

Lad os tage et andet mere jordnært eksempel på hvordan du kan tjene en målgruppe, og samtidig tjene penge på dette. Du kan f.eks. oprette en hjemmeside hvor du skriver om forskellige produkter. Selvfølgelig kræver dette et eksempel for at dine iværksætter drømme rigtig vækkes, og her kan vi tage udgangspunkt i en hjemmeside der skriver om forskellige fodboldstøvler. Her gør ejeren af siden meget ud af at skrive om forskellige modeller, og når forbrugeren måske beslutter sig for at købe disse, så bliver personen henvist til en forhandler som Sportmaster eller en helt anden.

Mulighederne for at tjene penge online er mange, og det er bare at komme igang!

Skriv en kommentar