Sådan Rip DVD til harddisk på Mac (MacBook 2016 iMac Retina)

Hvad er den bedste måde at kopiere min DVD’er til mine harddiske, så jeg kan bare klik for at åbne & play. Jeg ønsker ikke at gøre DVD disk kopier, jeg ønsker blot at få mit bibliotek af dvd-film på mine harddiske som forberedelse til AppleTV. – Apple Diskussion

Som du kan se, i en alder af digitale medier, er det foruroligende, hvis du har en masse ældre dvd’er sidder rundt i dit hus. Bunker af DVD-diske ikke kun tage op for meget plads plads, men også afvise en fleksibel måde af film ser uden dvd-drev. Men hvis du rippe DVD til harddisk som NAS (Network Attached Storage-enhed), medieserver, USB-drev SD-kort, er det en anden sag. Du er i stand til at se dvd-film overalt eller alle enheder, på trods af de Macbook Pro / Air, Chromebook, iPhone iPad Android-enheder; En massiv sapce frigives i dit værelse og en ordentlig dvd-film liste er tilgængelig til at klikke til afspilning; Selv du ikke behøver at bekymre dig om dine DVD-diske fik ridset eller udtværet, da de er copyed til harddisk der skal lagres i sikker både for DVD-diske og digital kopi.

Kopi beskyttet DVD til Mac Laptop Harddisk, NAS, eksternt drev

Leawo DVD Ripper Pro – Rip alle typer DVD (nye DVD udgivelser, 99-titel dvd’er, workout dvd’er) til harddisk i nogen formater som MP4, MKV, MOV osv, så du kan få dine dvd-film organiseret og se dem fleksibelt på Macbook Pro / Air, Chromebook, Apple TV, HD-TV, iPhone iPad Android-enheder.

Hvad en fremragende DVD Ripper til Mac bør være?

Da du kan drage en masse fra at kopiere DVD til harddisk Mac, er du meget foreslog at gøre det. Men hvordan? Det er ganske simpelt for ubeskyttede dvd’er. Faktisk er mange mennesker forvirrede, da de rippet beskyttet DVD til harddisk, såsom undlader at rippe de nyeste dvd-film som Zootopia, Captain America, Find Dory osv Alle disse skylden for absance af en fremragende DVD Ripper til Mac . Hvad en fantastisk Mac DVD Ripper bør være?

dekryptering Feature

Evnen af ​​dekryptering har i høj grad påvirket brugernes sind, når picking en DVD Ripper. Cracking de DRM absolut sikrer det at indgå i den bedste DVD Ripper listen.

Kvalitet

Original kvalitet af audio / video er en søgen, som folk går tackle sammen som rippe dvd’er. Selvom usandsynligt, kunne den gode DVD Ripper garantere minimalt tab kvalitet.

Fart

Den bedste DVD Ripper kan gøre fuld brug af CPU og GPU, som overordentlig fremskynde rippe og frigøre din Mac / PC til andre opgaver som browsing, videoafspilning etc.

Let at bruge

En intuitiv brugerflade, træk og slip-funktionen, forudindstillede profiler til mobiltelefoner, og inden for 3 trin udgør en billet til post for en brugervenlig Mac DVD Ripper.

Selvfølgelig er disse ikke dem alle. Der er også nogle elementer, der påvirker dig til at vælge en fantastisk Mac DVD Ripper, såsom foreneligheden af ​​den nyeste Mac OS X (El Capitan / MacOS Sierra), vifte af input / output-formater og så videre.

DVD Ripper – den bedste DVD Ripper software til at rippe DVD til harddisk

Ifølge standarden for bedste DVD Ripper til Mac, Leawo DVD Ripper virker en skræddersyet DVD ripping software for dig på Mac, som giver dig mulighed for at kopiere og rippe DVD til harddisk i næsten original kvalitet på MacBook 2016, iMac Retina uanset af uanset dvd’er, nye frigivet DVD-film , 99-titel dvd’er, tv-serier dvd’er, workout dvd’er, hjemmelavede dvd’er og andre beskadigede eller uspillelig dvd’er.

Desuden er det ejer en klar grænseflade, og byder med træk og slip-funktion, der forenkler processen med at rippe DVD til harddisk, NAS, SD-kort, USB osv Leveret med hyper-threading, multi-core CPU og den unikke Intel QSV tech , det giver dig mulighed for at kopiere DVD til harddisk på Mac i forrygende hurtig hastighed. Som vi har testet, at kopiere DVD THOR (varighed: 1:54:50) til MKV format, der er brug for omkring 35 minutter, hvilket er forud for andre DVD ripping software i almindelig computer konfiguration. Og hvis din computer hardwarekonfiguration får det øverste niveau, 5 minutter er nok til at udrette hele DVD ripping procedure.
BTW, jeg er på iMac på 3,2 GHz Intel Core i5-processor, 8 GB 1600 MHz DDR3 opbevaring, NVIDIA GeForce GT 755 1024 MB grafik.

Hvordan til at kopiere DVD til harddisk:

                 

Sådan kopieres og Rip DVD til harddisk på Mac Computer

Trin 2: Vælg Output DVD film Format
For dem, der ønsker at kopiere DVD til harddisken på Mac, kan du blot 1: 1 kopi DVD til ISO image, MKV, MPEG-2 uden tab; hvis du ønsker at konvertere DVD til NAS , harddisk på Mac, kan du vælge en hvilken som helst udbredte format ligesom MP4, AVI, MOV, MPEG, MP3 , osv

Trin 1: Download DVD Ripper & Load DVD.
For at rippe DVD til harddisk på Mac med lethed, bør du først gratis download denne Leawo DVD Ripper . Indsæt din favorit DVD-disk og indlæse din DVD via “DVD disk” knappen. Alternativt kan du trykke på “DVD Path” for at importere DVD-filer.
Hvis du kører på en Windows-pc, tag fat i Windows-udgave til at indlæse DVD med den samme handling.

Trin 3: Vælg Output Folder
Klik på “Browse” knappen for at vælge den sti, hvor du vil gemme output-filer i.

Trin 4: Begynd at Rip DVD til harddisk på Mac
Klik på “RUN” knappen, og denne DVD til harddisk ripper s kodning motor går i til handling. Det begynder at overføre DVD til harddisken på Mac uden nogen 3. part hjælper.

Bemærk: Når du konvertere DVD til MP4 , MKV til harddisk med nyeste kommercielle DVD-diske som Disney Zootopia, Captain America: Borgerkrig, The BFG, du kan støde på den ustabile tilstand. I sådanne tilfælde anbefaler vi, at du vælger “fejlsikret tilstand” , som kan slette alle de ustabilitet og giver dig en glat DVD til ekstern harddisk rippe processen.

Ud over at rippe DVD til harddisken på din Mac, er du også i stand til at overføre DVD til iPhone iPad iPod til on-the-go ser under hjælp af den store DVD til iPhone overførsel værktøj Leawo iTransfer , den veldesignede til film, video, billeder, musik overførsel mellem Mac-computer og iPhone iPad iOS enheder uden de komplicerede iTunes 12.

En kommentar om kopibeskyttelse: Er det lovligt eller ulovligt at rippe DVD’er?

Du skal vide, at rippe dvd’er, især dem, der har ophavsretlig beskyttelse såsom en DRM (Digital Rights Management) på dem, kan være juridisk usikker: Digital Millennium Copyright Act (DMCA) og The Motion Picture Association of America (MPAA) håndhæve lov mod rippe af kopibeskyttede dvd’er. Men jeg føler, at da jeg købte disse film jeg bør have ret til at gøre med dem, hvad jeg vil – så længe jeg ikke prøver at sælge eller distribuere deres indhold til andre. Dette er en juridisk gråzone. Hvis du beslutter dig for at følge et tilsvarende kursus, skal du være fint, men hverken jeg eller den software firma kan være ansvarlig for eventuelle juridiske skade skyldes, at denne DVD-ripping vejledning. Forstået? Men beslutningen er din.

Hvordan til at kopiere DVD til harddisk:

                 

Skriv en kommentar