Sådan gendanne slettede SMS fra iPhone med eller uden backup

Enten skyldes uheld eller ved softwareopgradering, at miste vigtige tekstmeddelelser fra din iPhone kunne præsentere et alvorligt problem. Denne enhed er ikke kun et alsidigt værktøj til kommunikation; det har udviklet sig til en fremragende opbevaring til alle vigtige oplysninger, du vil beholde, så du kan få adgang til det når som helst. Det tjener som et depot for alle mindeværdige øjeblikke i dit liv, som du kan tage billeder og videoer med det og bevare disse milepæle i dit liv, i håb om at holde dem for evigt. Men hvad nu hvis pludselig mister du alt det, du har gemt på enheden, ligesom tekst beskeder?

Så hvordan kan du hente mistede SMS fra iPhone?

Der er flere ting, der kunne ske for din iPhone, der kunne gøre den tømt for alt. Nogle gange, du skulle tabe det på gulvet, og det bliver brudt. Eller du kunne være at bruge det i nærheden af en pulje og slippe den i vandet. Eller du kan ved et uheld ramte en knap, der får alle data, der skal slettes. Alt kan ske under solen, der kunne medføre tab af alle vores data. I fortiden, kan dette være en håbløs situation for enhver iPhone ejer, men i dag, dette problem er meget let at rette. Mobiledic gaver til dig Leawo iPhone Datagendannelse , en software, der kan afhjælpe de problemer, du støder på med din iPhone. Det er så kraftig, at det kan bringe tilbage alle dine mistede data på bare få klik. Det er også det bedste værktøj til at gendanne slettede tekst fra iPhone-enhed.

Tag et kig på de vigtigste funktioner:

  • Helt analysere og scanne dine mistede meddelelser på din iDevice med avancerede algorthms.
  • Giver 3 recovery tilstande: “Gendan SMS fra iOS”, “Gendan SMS fra iTunes backup”, “Gendan SMS fra iCloud Backup”. Hver tilstande fokuserer på forskellige situationer.
  • Mulighed for at hente beskeder og andre data på grund af system fejl, fik iPhone beskadiget, styrtede ned, smadret, Factory-indstillinger restore.etc.
  • Eksempel scannede meddelelser og gendanne til din computer.
  • Understøttede iDevices: iPhone 7, 7Plus, iPhone 6, 6Plus, iPhone 5, 4. iPad og iPod
  1. Tilstand 1: Direkte Recover tekstbeskeder fra iPhone uden backup
  2. Mode 2: Direkte Uddrag Beskeder fra Forrige iTunes Backup
  3. Tilstand 3: Gendan iPhone Beskeder fra iCloud Backup

Download Windows version                          Download Mac version

Tilstand 1: Hent tekstbeskeder fra iPhone uden backup

Trin 1. Installer, Kør programmet og tilslut din iPhone til PC

Efter installation program på din computer, du er kun få skridt væk fra at inddrive alt det, du ønsker at blive genoprettet. Så bør du slutter iPhone til computeren via USB-kabel. Start det og du vil se hovedvinduet som nedenfor.

Bemærk : Som du kan se: Det provies 3 recovery tilstande til venstre: “Gendan fra iOS-enhed”, “Gendan fra iTunes backup”, og “Gendan fra iCloud sikkerhedskopi”.

Trin 2. Vælg Mode og begynde at Scan Lost Meddelelser på iPhone

Hvis du har brug for at hente tekst fra din enhed, men har ingen backup-fil, skal du vælge tilstanden Recover fra iOS-enhed.Når din enhed er registreret af programmet og derefter klikke på ” Start Scan ” knappen for at dybt scanne enheden, hele scanningen kan tage flere minutter.

Trin 3. Eksempel de scannede data og begynde at komme sig

Efter scanningen, kan du se alle de fundne data vil blive opført i rækkefølge til venstre, skal du klikke på “Meddelelser” for at få vist detaljeret på dine beskeder. Så bare vælge den, du vil gendanne. Klik derefter på “Gendan” knappen for at gendanne markeret tekst til din computer. Det kan også hentning kontakter , fotos fra iPhone uden sikkerhedskopiering.

Løsning 2: Direkte Uddrag Beskeder fra Forrige iTunes Backup

Programmet giver dig mulighed for at hente data fra tidligere iTunes backup-fil, uanset du har slettet dine data fra enheden eller mistet din enhed. Denne tilstand er i stand til direkte at udtrække SMS fra iTunes backup (Forudsat, at du sikkerhedskopieret din iPhone).

Trin 1. Detect Forrige iTunes Backup filer Du Oprettet

Ved lanceringen af ​​programmet, navigere til “Gendan fra iTunes backup” mode, vil programmet automatisk finde alle de tidligere iTunes backup filer og opført i programmet med detaljer. Vælg de seneste backup-filer og klikke på “Start Scan” knappen for at starte iTunes udvinding opgave.

Trin 2. Preview Fundet SMS og Recover.

Efter scanningen kan alle de lagrede i iTunes backup indhold findes og vises i velorganiserede katalog. Kontroller fanen Meddelelser for at få vist alle beskeder, bare selektivt markere og inddrive dem, du vil gendanne, og klik på “Gendan” knappen.

Løsning 3: Gendan iPhone Beskeder fra iCloud Backup

Trin 1. Log ind iCloud-konto

Hvis du ikke har iTunes backup, dette program giver dig også mulighed for at udtrække tekst fra iCloud sikkerhedskopi, hvis du ikke har iTunes backup, dette program giver dig også mulighed for at udtrække tekst fra iCloud backup, antage, at du har synkroniseret til iCloud . Vælg den tredje tilstand “Gendan fra iCloud Backup” efter lanceringen af ​​programmet, og indtast derefter Apple-id og adgangskode på din iCloud-konto.

Trin 2. Download og Uddrag iCloud Backup fil

Når du har indtastet iCloud backup, vil programmet registrerer alle tidligere iCloud backup og optage dem i programmet. Vælg den seneste backup og download. iCloud backup-fil vil blive downloadet til din computer, og klik derefter på “Scan” Botton at scanne backup-fil. Efter scanning, Selec meddelelserne, og klik på “Gendan” knappen.

Hvad er forbløffende er, at alle de gendannede tekstbeskeder ser så godt som originalen. Den software giver dig mulighed for at hente sikkerhedskopiere data fra iCoud og iTunes, som gør alt, hvad du gemmer i din mobile enhed fri for risikoen for tab eller sletning. Leawo iPhone Datagendannelse  værktøj er kompatibel med forskellige modeller iPhone, iPad og iPod Touch. Det kan endda genoplive datoer eller døde skærme. Det kan hjælpe dig med at genoprette alt fra beskadigede iOS enheder, noget, som andre programmer ikke kan gøre. Det graver dybere ind i din iPhone til at bringe data til overfladen og for du ser.

Download Windows version                          Download Mac version

Skriv en kommentar