rejser-til-spanien

Rejser til Spanien med Hjerting Rejser

Spanien er og bliver et af danskernes mest elskede rejsemål. Og med god grund: Det behagelige klima, de mange forskellige muligheder og den gæstfri befolkning bliver ved med at vinde rejsendes hjerter.

Hjerting Rejser er et lille famileejet rejselskab. men med store rejseoplevelser. Hjerting Rejser er specialister på rejser til Spanien – hvad enten du er til en traditionel ugerejse, de populære langtidsrejser eller måske kulturrejser.

Hjerting Rejser udbyder rejser til mange populære og forskellige destinationer i Spanien. Det allerstørste rejsemål er Costa del Sol – som mange af firmaets kunder besøger igen og igen. Blandt andre populære destinationer finder man velkendte og elskede feriemål som Mallorca, Gran Canaria og Tenerife. Men rejseprogrammet har også spændende spanske fristelser som Torremolinos og Fuengirola.

Langtidsrejser til Spanien er ikke mindst et stort hit i de kolde måneder. Især ældre rejsende som har mulighederne og tiden til at rejse væk længere ad gangen er begejstrede over Hjerting Rejsers gode udvalg af langtidsrejser. Men også unge mennesker som f.eks har et sabbatår og familier med muligheder for at rejse sydpå i minimum 3 uger har i stor stil taget langtidsferier til sig. Og som det vil fremgå af hjemmesiden, er for eksempel 3 uger på Gran Canaria i vinterperioden billigere end de fleste måske tror.

Hjerting Rejser har også stor succes med deres kulturrejser – som i øvrigt er lidt anderledes end kulturrejser er flest. Hjerting Rejser kalder dem selv “kulturrejser light” eller slet og ret rejser med oplevelser. Kulturrejser hos Hjerting er ikke med så “tætpakkede” og forhåndsfastlagte programmer som kulturrejser traditionelt set er, men giver også mulighed for dage på egen hånd.

Hjerting Rejsers spanske tilbud hvad kulturrejser angår, er især fokuseret omkring kulturrejser til Andalusien. Dette fantastiske område af Spanien bør enhver rejselysten med trang til at opleve mere end sol og strand unde sig selv at opleve.

Så hvis du ligesom så mange andre danskere aldrig får nok af Spanien, kan du med fordel kigge forbi Hjerting Rejser og finde inspiration til din næste rejse.

Skriv en kommentar