Overføre fotos fra computeren til iPhone uden iTunes [vejledninger]

Tidligere har vi skrevet om , hvordan man kan overføre fotos fra Mac / PC til iPhone med iTunes . Her har vi udforsket et par andre måder at overføre eller importere fotos fra computer til iPhone uden iTunes . Som en ægte Apple elsker, er det vanskeligt at omgå behovet for iTunes, men tro mig venner, kan disse metoder være måde langt nemmere og tidsbesparende også.

# 1. Dropbox

Hver smartphone bruger kender Dropbox og dermed er der ingen mening i at hyldede sine fordele. I en af mine how-to oplysninger, jeg har allerede nævnt betydningen af Dropbox i at spare og sletning af billeder importeret til iPhone fra PC / Mac . På en måde var det en genvej til at omgå den lange vej for at bruge iTunes til at slette fotos fra din iPhone.

Kommer tilbage til de aktuelle oplysninger, vil jeg bringe det til din viden om, at Dropbox kan være en bedre løsning, hvis størrelsen på din fotomappe er mindre end 2 GB i størrelse. Bortset fra billeder, kan du også gemme andre dokumenter i Dropbox. Før du gemmer noget indhold, skal du sørge for, at du har Dropbox på din computer / Mac og på iPhone også.

Når dine billeder er gemt på Dropbox i iPhone, kan du gemme disse billeder i din Kamerarulle, hvorfra du nemt kan redigere dem.

# 2. E-mail

E-mail kunne være en af ​​de nemmeste måder at overføre fotos fra din PC / Mac til iPhone. Du skal blot oprette en mappe på computeren og tilføje billeder, du ønsker i din iPhone; zip mappen. Nu sende en mail til dig selv med en zip mappe som vedhæftet fil. Eller hvis du bruger to email ids, bruge en fra din computer til at sende fotos til en anden e-mail på din iPhone. Sørg for at du har synkroniseret en email id på din iPhone. Åbent email id på din iPhone og download mappe med fotos.

# 3. Google Fotos

First off, du har brug for Google Fotos på din iPhone, så download denne app fra App Store på din iPhone. Google Fotos er et andet køligt værktøj til at downloade fotos fra din computer / Mac til iPhone. Men før du henter dine fotos til din iPhone, skal du uploade billeder fra din computer til Google Fotos.

Sådan Upload billeder til Google Fotos fra Mac / PC

Trin 1. Log ind på Google Fotos med din Gmail-id fra din computer.

Trin # 2. Fra startsiden af Google Fotos, skal du klikke på Upload-ikonet. Trin # 3.Upload flere fotos ELLER zip mappe på Google Fotos & Create Album (r).

Når du uploade billeder / album, kan du bruge din iPhone til at hente de samme billeder eller album.

Trin 1. Start Google Billeder app på iPhone.

Trin # 2. Tryk på Menu fra venstre.

Trin # 3. Tryk på Samlinger. Du kan se alle dine fotografier og album.

Trin # 4. Rul ned til det album, du vil downloade, og Tap på albummet.

Trin # 5. Nu trykker på lodret ellipse øverst til højre.

En menu vil stryge opad fra bunden

Trin # 6. Tryk på Vælg.

Trin # 7. Nu trykker på Share-knap set ved siden af knappen Tilføj (+). To vandrette menuer vil knalde op.

Trin # 8. Tryk på Gem billeder. Alle de valgte billeder vil blive gemt i Fotos app på din iPhone.

Dette vil gemme dine billeder på din iPhone Fotos app. Bemærk, at Facebook ikke tillader brugeren at vælge & hente flere fotos eller hel mappe på din iPhone.

Bortset fra ovennævnte metoder der er endnu en smart måde at importere fotografier fra computeren er Leawo iTransfer .

Skriv en kommentar