Om PunktA

Iværksætterforum og artikkeldatabase for online iværksættere!

Formålet med PunktA.dk er at give alle online iværksættere en mulighed for at dele deres personlige erfaringer med andre iværksættere.

På siden vil du finde indlæg fra alverdens iværksættere fra alle online brancher, der fortæller om de udfordringer de har mødt på vejen, hvilke nederlag og succeser de har oplevet. Alt i alt handler det om at hjælpe andre iværksættere med at undgå de samme fejl og udfordringer og ”lære af andres fejl, inden man selv begår dem”.

PunktA.dk er stedet hvor der kan hentes inspiration i andres udfordringer. Alt indhold du finder på siden er personlige erfaringer og tager udgangspunkt i andre online iværksætteres oplevelser. Det er den enkelte iværksætters erfaringer omkring det at være iværksætter. Altså hvordan har man oplevet en bestemt udfordring (som kunne være en udfordringer for andre) og hvordan løste man dem? På den måde kan vi hver især bidrage til andres succes.

Derudover er der også plads til, at iværksætterne fortæller deres egne historie om hvad der fik dem i gang som iværksætter, hvad var deres mål og hvor langt er de kommet i dag.

Det handler om at hjælpe andre online iværksættere videre!….Ordet er FRIT!

Vil du være med?

Så opret dig som forfatter allerede i dag og del dine oplevelser med andre iværksættere.

Opret dig som forfatter på PunktA.dk

Eller læs andre iværksætteres indlæg før du selv går igang.

Læs flere iværksætter erfaringer her

En tanke om “Om PunktA

Skriv en kommentar