Du kan forbedre dine medarbejders produktivitet

Kunne du godt bruge nogle mere produktive medarbejdere, der leverer bedre resultater og er mere konsekvent i at leve op til dine forventninger? Hvilken iværksætter vil svare nej til dette spørgsmål.

Gennem nogle simple implementeringer kan du både forbedre dine medarbejders trivsel og samtidig øge deres produktivteten. Essensen er det hele, er at øge sundheden hos medarbejderne. På den måde oplever de et større overskud, er ikke trætte og dovne på arbejdet og samtidig har de mindre sygedage. Her kommer nogle konkrete ting du kan gøre, for at dine medarbejdere bliver sundere:

1. Frugtordning.
En klassisk metode levering af frugt til virksomheden, som medarbejderen så kan spise i løbet af sine vagter. Dette giver dem nogle kulhydrater, der holder deres energiniveau oppe, og samtidig nødvendige vitaminer, hvilket styrker deres immunforsvar. Man kan både gøre dette ved den klassiske frugtkurv eller andre metoder såsom frugtsalater, juice osv.

2. Regelmæssig motion
Ved at få dine medarbejdere til at dyrke 10-15 min. regelmæssig motion på jobbet, får de en kort pause fra arbejdet, men er så super skarpe når de kommer tilbage og skal arbejde videre. Det får dem til at vågne op ved at lave noget anderledes end de er vant til. Dette kan gøres fælles ved nogle simple øvelser i en gruppe. Man behøver ikke kampsvede, men bare lige gøre så pulsen kommer op hos medarbejderne.

3. Sunde alternativer til fester, arrangementer osv.
Man oplever ofte, at de fleste firmaarrangementer er fyldt med usunde snacks og lækkerier. Hvis arrangementer er noget som sker hyppigt, kan dette forværre medarbejdernes helbred og i sidste ende skabe flere sygedage. Derfor kan det anbefales, at man i stedet benytter sig af de sundere alternativer såsom frugtsnacks, nødder osv. Man kan til større arrangementer få en juice bar ud, i stedet for den traditionelle alkohol bar. Så vil man også i større grad undgå intriger medarbejdere i mellem.

Dette er blot nogle enkelte forslag. Der findes flere metoder hvor på, man kan øge medarbejderens helbred og sundhed. Husk nu på, at det ofte vil være en investering, som kan mærkes på bundlinjen på lang sigt. Samtidig så vil man også opleve en bedre trivsel hos medarbejderne. Og hvem ønsker ikke at være den gode chef?

Skriv en kommentar