Løb aldrig mere tør for strøm på mobilen

Kender du det at løbe tør for strøm på sin mobiltelefon eller iPad? Det er ikke sjovt, og i og med at mange af os bruger vores mobiltelefoner hele tiden, og har dem med på farten, bruger vi meget batteriet. Det kan være surt at løbe tør for strøm, da det for eksempel kan gøre, at du misser et vigtigt opkald, ikke kan modtage sms’er i tide osv. Der findes dog en række gode metoder til, hvordan du kan undgå at løbe tør for strøm. Som iværksætter bruger man ofte sin telefon, og derfor kan det være gavnligt med nogle gode råde. Derfor har vi skrevet denne artikel.

Hav altid en ekstra lader med dig

Det er altid en rigtig god idé at have en ekstra lader med sig, når du skal rundt omkring. Der er nemlig ladestik rigtig mange steder – både i tog, plus du kan stoppe et usb kabel i din computer, og dermed overføre strøm til din smartphone. Ved at have flere opladere undgår du også at skulle have den samme lader med dig hele tiden. Så kan du nemlig både have en oplader derhjemme, og du kan have en med, når du er på farten. Et andet godt råd kan være både at have en lader på dit arbejde, i din taske og i hjemmet. Så er du allerede godt på vej til ikke at løbe tør for strøm.

Invester i en powerbank

En powerbank er yderst effektiv at have med sig på farten. Det er et batteri, som du kan have med dig og til hver en tid oplade. Der er selvfølgelig en mængde strøm på din powerbank. På de fleste kan der dog være et par ladninger, hvilket er fint i løbet af en dag, hvis du for eksempel bruger din oplader til at foretage flere forskellige opkald eller er meget aktiv på de sociale medier. Der findes mange gode websites, hvor man kan købe powerbanks, blandt andet her, hvor du kan finde et godt udvalg. Der findes mange forskellige powerbanks, og det er forskelligt, hvor mange ladninger, der kan være på.

Spar på strømmen

Et andet oplagt råd, der måske lyder lidt lettere end det er, det er at spare på strømmen. Det kan for eksempel være en god idé at slå strømsparende tilstand til og så også skrue ned for skærmbelysningen. Hvis du har skærmen tændt meget og har den højeste belysning på, vil det være noget, der bruger meget af batteriet. Hvis du for eksempel har en iPhone, kan du også slå forstyr ikke til. Dette sparer også en del strøm.

Bruger du meget din iPad, kan du også overføre de råd til denne.

Skriv en kommentar