Juicen til livet

Da sundhed efterhånden indgår i dagligdagen hos rigtig mange danskere, så findes der et hav af forskellige sunde alternativer som man kan bruge tid og penge på. Der kommer hver måned undersøgelser af det ene som man gerne må, og andre ting som lige pludselig er blevet usunde. Derfor er der rigtig mange mennesker der bliver meget forvirrede over hvad der egentlig indgår i en sund livstil.

En af de lidt mere anderledes og gode alternativer til en sund livsstil er Juice og Smoothies. Der findes et hav af varianter inden for det som man kan lave. En af dem som der følges mest inden for Juicebranchen er Mads Bo, og hans team, som er vanvittige dygtige. De kommer både ud til dit firma, men kan også lave individuelle kurser hvis det er det man ønsker. På hans hjemmeside www.highonlife.dk kan man se mange forskellige slags opskrifter hvor man kan lade sig inspirerer til at lave nogle anderledes smoothies eller juices.

Et alternativ til at lave nogle anderledes opskrifter er f.eks. at han er rigtig dygtig til at bruge grønsager i sine juices eller smoothies. Derfor kan man også lave nogle rigtig spændende opskrifter som virkelig kan give en nogle alternative, med rigtig gode opskrifter.

Skriv en kommentar