Iværksætter på løbehjul

Iværksætter på løbehjul?

Jeg har forsøgt mig som SEO-ekspert. Sjovt nok er alle, der arbejder med SEO, eksperter. Der er åbenbart ingen andre betegnelser.

Jeg fandt lige et billede af to SEO-eksperter:

SEO-eksperter
SEO-eksperter

Hvad betyder SEO?

Wikipedia: Søgemaskineoptimering (på engelsk: Search Engine Optimization, forkortes SEO) er en metode eller et værktøj, hvormed man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner. SEO er optimering af teknik, indhold og links fra andre hjemmesider for at få din hjemmeside til at ligge bedre i søgeresultaterne i diverse søgemaskineresultater. SEO indeholder flere forskellige former søgninger; nyheder, billeder, videoer og geografi.

Metoden er dynamisk, hvilket vil sige, at en given placering i et søgeresultat aldrig er sikker. SEO er derfor et kontinuerligt arbejde, hvor man arbejder med, hvordan søgemaskinerne virker og hvilke kriterier, de har for at vise søgeresultater. Viden om hvad folk søger på, hvilke ord de bruger, når de søger og hvad, der får folk til at gå ind på hjemmesider, er værdifuld i SEO-sammenhænge.

Jeg har i de sidste par måneder forsøgt at få skatenation.dk på side 1 på Google med søgeorden: Trick løbehjul.

Konkurrencen er hård, får der er mange som sælger trick løbehjul, både i butikker og i webshops.

Men sådan er SEO-branchen; det er lettere at få en lufthavn på side 1 end en webshop som sælger legetøj.

Jeg har i hele forløbet beskrevet udviklingen i min blog: ertmania.blogspot.dk hvis nogen er interesseret i at læse, hvordan jeg har gjort er de velkomne. Begynd f.eks. her: Skatenation på vej op.  

I bloggens højre side finder du “Skatenation.dk på vej op” og kan følge slagets gang ved at læse nedefra og op i de menupunkter, hvor der står Skatenation eller trick løbehjul i.

God fornøjelse 🙂

Skriv en kommentar