Iværksætter gadgets år 2000 vs 2017

Iværksætter gadgets år 2000 vs 2017

Jeg taler af erfaring – livet for en iværksætter er lige blevet lidt nemmere efter Apple lancerede sin iPhone.

Her 6 ting som en iværksætter måtte have med i sin taske i begyndelsen af år 2000. Ting der var afgørende for at afholde møder, planlægge og organisere sig igennem hverdagen.
1 – Time manager (TMI kalender)
2 – Kamera
3 – Telefonlister
4 – Visitkort
5 – En computter
6 – En kuglepind

Her i 2017 ser listen noget anderledes ud. De fleste danske iværksætter har en iPhone eller iPad. Det bedste ved at eje en iPhone eller iPad er, at der findes en masse iPhone gadgets på marked. Det gør livet letter og sjover for en iværksætter.

Overnævnte punkter af 1-2-3-4-5-6 hænger nu sammen i din iPhone. Der er mange forskellige apps, gadgets og mobiltilbehør som gavner en travl iværksætter. Derfor er det vigtigt, at kvaliteten er i top, og at tingene fungerer 100%. Dit udstyr er kan gøre din succes hurtigere.

Vi har samlet de nødvendig iværksætter-gadgets her på siden. De er alle fra www.iking.dk.

En iværksætter i år 2017 har behov for følgende:

  • Bluetooth headset/høretelefoner – Det er en af de vigtigste iPhone gadgets. Så kan du arbejde mens du snakker eller skrive på din iPhone mens du laver eller tjekker aftaler. Derudover kan man selvfølgelig på lovlig vis, snakke i telefon samtidig med at man kører bil. Find den der passer dig bedst ved at klikke HER
  • Powerbanks – Du kommer ikke uden om den ska med i tasken. En mulighed er også et bruge et batteri cover. Vi bruger meget strøm ved at surf på nettet, tjekke mails og benytte vores apps. Find den der passer dig bedst ved at klikke HER
  • Beskyttelse –  Du kommer ikke uden om at sikre din iPhone. iKing.dk specialisere sig i beskyttelse cover og panserglas. Se på de populær UAG covers ved at klikke HER

Har du lyst til at følge med i hvad der rør sig på marked så tilmeld dig til iking.dk nyhedsbrev. Udover gode rabatter bliver der skrevet om de nye gadgets der på marked til din iPhone og iPad.

Vil du som Iværksætter have et godt tilbud til dine nye iPhone eller blot opgradere dine gadgets – så send os en mail på mail@iking.dk.

Skriv en kommentar