Hvorfor er online dating hos unge blevet så populært

Online dating er blevet mere og mere normalt blandt unge mennesker. Dating for unge er ikke kun noget som foregår på barer, diskoteker og diverse klubber længere men også inde på internettet. Sidst i 90′erne var chat utroligt populært blandt unge mennesker, men det ser mere og mere ud til, at man også ønsker at skabe en profil og identitet endda mange identiteter på internettet. Nogle skal ligne andre skal være anderledes, friere. Dating for unge på internettet er ikke længere tabuiseret, men ses istedet som en mulighed for at mingle, og møde nye mennesker som ikke færdes i vores hverdagslige sociale kredes. Online dating for unge er noget som har ændret de unge menneskers liv. Det har givet dem en mulighed for at være social på en ny måde, samt åbnet op for nye møder. Klasselokalet er blevet større.

 

Dating for unge er det nye sort

Der er efterhånden utroligt mange unge mennesker som opretter en ny datingprofil inde på datingsiderne for at udvide deres sociale horisonter. Sociale medier har fundet deres faste plads i vores hverdag og vores måde at snakke med hinanden og omtale hinanden har haft effekt på medierne, og omvendt. Dating for unge er blevet noget som skal være nemt og kunne gøres hjemmefra på egen computer. ‘Et-klik’ er for mange blevet standarden som fortæller os om noget er godt og nemt, ferfor har man set en stigning mht. dating blandt unge på flirtfair, men også dating for de 50 plus. Man må derfor udråbe et længe leve til de sociale medier, og til hinanden. Internettet er kommet for at blive og det samme er online dating for alle mennesker, unge som ældre.

Hvorfor er online dating hos unge blevet så populært

Vi har valgt at spørge en ung kvinde for at få en mere personligt vinkel som måske kan besvare dette spørgsmål. Sara er 22 år og har efterhånden haft et par kærester. De fleste har hun mødt tilfældigt igennem venner. men den nyeste fandt hun på datingsitet flirfair, som er kendt for at være et godt sted, at mødes for unge mennesker.

Det var helt utroligt. Underligt og fantastisk på samme tid Svarede Sara da vi spurgte hende om hvordan hun havde det med at modtage beskeder fra ung mænd hun ikke kendte i forvejen Men i starten skriver man bare lidt om sig selv og spørger lidt ind til den anden og så ruller snebolden ellers bare derudad Sara er en af dem som åbent træder frem og fortæller at hun fandt sin søde kæreste på internettet. Dating blandt unger bliver mere og mere normalt. Flere af mine veninder fortæller mig at de har oprettet en dating profil. Det tror jeg ikke de havde fortalt mig, hvis jeg ikke havde været åbent omkring mit og Michaels forhold

Online dating for unge er blevet den tredje vej hen til kærligheden. En ny dør er åbnet.

Skriv en kommentar