Hvordan er det at være selvstænding håndværker?

At være selvstændig håndværker er noget jeg har overvejet i lang tid. Det er bare det med at tage springet – er det noget man bare lige gør?

Jeg er ansat ved et firma hvor vi arbejder med mange forskellige ting. Jeg har derfor en bred vifte af kompetencer, hvilket gør at jeg kan klare en hel del opgaver som selvstændig håndværker. Jeg ville rigtig gerne beskæftig mig med facadepuds og vandskuring, da jeg synes det er et rigtig spændende fag.

Det store spørgsmål jeg stiller mig selv hele tiden når jeg overvejer at gøre det – hvordan får jeg kunder nok? Skal jeg hoppe med på trenden omkring 3 tilbuds modellerne, eller er det bedre at måske at ringe ud og opsøge salget? Kort sagt, så er det som gør det svært for mig tanken omkring at jeg ikke ved hvordan jeg får kunder til min ‘måske’ kommende forretning.

Jeg har også læst lidt om hjemmesider og SEO, men ved umildbart ikke om dette er vejen frem. Der er bare rigtig mange ting man skal overveje når man starter selvstændig.. Hvad med regnskab og økonomi, kan jeg selv varetage dette? Om ikke andet, så synes jeg der er rigtig mange ting man bør overveje.

Der er i hvert fald nok at tænke over – det vil jeg gøre mens jeg shopper et par bukser fra American vintage til kæresten

Jeg går i tænkeboks. Kommenter gerne.

Skriv en kommentar