Hvilken butik er bedst til transportbure til hunde?

Hvis du ikke har prøvet at købe transportbur før, kan det være lidt uoverskueligt at vælge webshop. Der er mange på nettet, og de hævder alle sammen, at de er de bedste på markedet. Men hvordan finder man den objektivt set bedste?

Det spørgsmål besvarer siden Hundetips.eu. Den har kun et formål: At finde butikker, som sælger transportbure – og herefter rate dem efter en række kriterier. Hvis du vil vide, hvilke kriterier vi lægger vægt på, er det en god ide at fortsætte med at læse her.

Kriterier bag udvælgelse

For det første undersøger vi, om siden har en fornuftig generel omtale på internettet. Hvis man googler firmanavnet, kommer der masser af god info – Og hvis et firma har snydt nogen, kommer det næsten altid til at stå et sted.

Et af stederne er Trustpilot, hvor alle butikker, som kommer på Hundetips.eu, bliver vurderet. Kun de højeste vurderinger (over 9 ud af 10) kommer med.

For det andet undersøger vi, hvordan firmaet omtales på sociale medier. Helt konkret bliver det undersøgt, hvor mange likes de har på Facebook, og hvordan de omtales andre steder, fx Google Plus.

For det tredje undersøger vi, om den pågældende webshop med transportbure til hunde er e-mærket. En webshop med hundeartikler eller andre produkter kan sagtens være okay, selvom den ikke er e-mærket. Men e-mærket er alligevel interessant at undersøge, idet shoppen med e-mærke ikke kan bryde regler uden at blive smidt ud af systemet. Så e-mærket er en fordel i mange henseender.

For det fjerde undersøger vi shoppen i forhold til alle regler inden for e-handel. Vidste du fx, at man altid har 14 dages fortrydelsesret (returret). Mange shops giver mere, fx 30 dage. Vi undersøger også, om firmaet har rigtige kontaktmuligheder. Manglende muligheder for at komme i kontakt med firmaet er ikke noget godt tegn. På de webshops, som jeg linker til, kan man både ringe og maile. De har også chatfunktioner.

Er transportbure kun til pynt?

Hvis du undersøger Youtube med søgetermen ”dog crashtest”, kan du se, hvad der sker med hunden, bilen og andre passagerer, hvis man bremser, mens hunden sidder på bagsædet. Det er ekstremt farligt, men det forstår mange ikke.

Med et transportbur er du på den sikre side.
Men der er også mange andre fordele. For når du har hunden i hundebur, har du selvfølgeligt kun et sted, du skal rengøre. Med et godt hundetæppe slipper du næsten helt for at gøre rent. I hvert fald hvis du har flere af dem, således at du bare kan skifte dem ud.

Det er også en stor fordel, at hunden med bur i bilen ikke kan genere de andre passagerer. Løstsiddende hunde generer ofte andre pasagerer. Det er ikke altid, at ejeren ser eller forstår dette problem.
Samtidig er der også en anden sikkerhedsmæssig fordel. For når hunden skal ud af bilen, kan det være farligt. Her skal man sikre sig, at den ikke bare hopper ud på en trafikeret vej. Med et transportbur er det meget nemmere at kontrollere situationen. Du kan åbne lågen og herefter styre hunden 100 %. Man kan sætte snoren på, mens den er i sit hundebur. Så er man 100 % sikker på, at der ikke sker noget.

Priser

Priserne på transportbure kan variere fra få hundrede kroner til flere tusinde. De billige hundebure er ikke altid gode. Flere brugere, som køber de allerbilligste, er utilfredse med kvaliteten og synes ikke, at de holder særligt længe. Men omvendt behøver burene heller ikke koste 4000 kroner. Min erfaring er, at bure til omkring 1000 kroner passer fint. For der er sammenhæng mellem priser og kvalitet. Men der er også en grænse for, hvor meget dette princip gælder.

Og netop hvad angår priser: Det princip kigger vi også på, når de forskellige shops skal vurderes for kvalitet og service.

Før artiklens afslutning er det relevant at nævne, at de nævnte butikker også sælger andre hundeartikler online.

Læs mere på Hundetips.eu

Skriv en kommentar