Hvad vil det sige at være Iværksætter?

Først og fremmest vil jeg sige at jeg er hverken født med en guldske bagi, har forældre der er store succesfulde iværksættere eller andet. Så kan vi i hvert fald lige få aflivet myten om at iværksætter er nogen man bliver fordi man har de rette gener. Det er noget man bliver fordi man har lyst og drive til at skabe og udvikle.

Navnet er Thomas Holst Frederiksen. Jeg er 25 år gammel og bor til dagligt i Aalborg. Ud over at læse bachelor i international handel og marketing på UCN bruger jeg de fleste af mine vågne timer på forskellige online projekter. Et af projekterne er PunktA.dk som du sidder og læser på nu 🙂

Iværksætter er efter min overbevisning noget man udvikler sig stille og roligt til og ofte har man været iværksætter længere end man selv lige tror. Har du f.eks. være ham eller hende i gymnasiet der altid arrangerede klassefester og fik fede idéer til arrangementer? Ja så er der måske noget i dig der ligger og bobler, mon der kunne være en iværksætter gemt i dig?

Hvad er en iværksætter?

Betegnelsen iværksætter kommer jo egentlig af sætningen ”at sætte i værk” altså at sætte ting i gang og sørge for at en eller anden opgave bliver udført. Det er i virkeligheden indbegrebet af at være iværksætter!

Eller er det?

Ja og nej! En iværksætter er ganske rigtig en person der sætter ting i værk, men en iværksætter defineres absolut også ud fra kvalifikationer, egenskaber og ikke mindst personlighed. Som iværksætter skal du ikke kun være idémand, du skal kunne fungere som leder, sekretær, fejedreng for ikke at tale om marketingmand, revisor og hvad der ellers er af funktioner i en virksomhed. Det er det der gør det spændende at være iværksætter og grunden til at jeg er endt hvor jeg er.

For mit vedkommende er jeg overbevist om at: Én gang iværksætter, altid iværksætter!

Men hvorfor blev du iværksætter og hvordan har det ændret dig som person? Skriv en kommentar til indlægget herunder!

Rigtig god dag til jer alle sammen!

Thomas Holst Frederiksen

Skriv en kommentar