Hvad gør man som iværksætter?

Skal man fokusere på et projekt eller skal man sprede sine aktiviteter? Vi kommer jo ikke udenom at vi iværksættere får mange ideer så det er en svær beslutning. For mit eget vedkommende har jeg valgt at undersøge så mange muligheder som muligt. Det betyder desværre at jeg bruger en masse tid uden at få noget ud af min investering andet end viden om markedet og konkurrenter. Og viden er guld værd og jeg er sikker på at min investering giver et stort økonomisk afkast på et eller andet tidspunkt. Viden er faktisk så meget værd at når du så finder dine succeser så bliver de bare så meget bedre.

Jeg er egentlig uddannet kok og ser mig selv som meget kreativ. Det er da også mine kreative evner og min evne til at kunne flere forskellige ting der har båret mig derhen hvor jeg er i dag. I dag driver jeg www.madsnedkeren.dk, www.mad-ud-af-huset.dk og snart kommer der en webshop til. Jeg har altså valgt at gå temmelig meget online og jeg elsker at kunne kombinere den fysiske verden med den online. Mine hjemmesider laver jeg selv og det er super hyggeligt. I mit tilfælde er det også en mere økonomisk løsning end at betale mig fra det. Håber denne artikel kan motivere nye iværksættere og at i knokler på med jeres ideer. Tak!

Skriv en kommentar