Husk sikkerheden i din virksomhed

Når du er iværksætter og driver en virksomhed, så vil du helt sikkert også passe godt på dine ejendele og din virksomhed. Dog tænker mange iværksættere ikke over, at sikre sin virksomhed, og det er en skam. Det kan, som du sikkert også ved, ske, at ting kan blive stjålet. I denne artikel kan du blive klogere på, hvilke former for sikkerhed, der kan være til fordel for dig, hvis du gerne vil have eksempelvis videoovervågning op i din virksomhed.

Tyverialarmer

En god gammeldagstyverialarm er noget af det, der virker bedst mod tyveri. Der findes flere forskellige af slags. Der findes både alarmer med infrarøde sensorer, og så findes der bevægelsessensorer. Der er mange af slagsen, og hvad du har behov for, kommer meget an på, hvor stor din virksomhed er, samt hvad der skal beskyttes. Er det for eksempel genstande, der skal beskyttes kan det give god mening med en rystealarm. Dette ses for eksempel på muséer, hvor de er på maleri med videre.

Mange virksomheder i flere forskellige størrelser vil være godt dækket ind med traditionelle alarmer uanset størrelsen.

Der findes som nævnt mange muligheder inden for tyverialarmer og tyverisikring, og det kan som kunde godt være meget svært at navigere rundt i det meget store marked. Der er dog mange gode virksomheder, der står klar til at hjælpe derude, og vi anbefaler derfor, at alliere dig med sådan en.

Videoovervågning

tyverisikringIkke nok med at videoovervågning kan være yderst effektivt til at fange en forbryder, så virker det også meget forebyggende, og det handler jo også om at forebygge eventuelt indbrud, røveri med videre. Videoovervågning behøver ikke at være besværligt at få sat op, og der findes mange dygtige virksomheder derude som for eksempel dette.

Vi vil anbefale, at du altid allierer dig med en ekspert, så du kan få videoovervågning op de rette steder og dermed øge sikkerhedsniveauet.

Forebyggende tips og tricks

Der er mange tips og tricks til at forebygge både tyveri og røveri. Et godt tip her er for eksempel at hænge nogle klistermærker op i vinduerne i din virksomhed. Det er også altid en god idé at gøre alarmerne/videoovervågningen synlige. Dette beviser, at der rent faktisk er alarmer.

Et andet godt råd er også at gøre åbenlyse værdigenstande ikke synlige, så der ikke er nogle, der bliver fristede. Dette er ikke et problem i mange virksomheder, der ligger i et etagebyggeri, men har du din egen bygning, kan dette godt være et problem.

 

Skriv en kommentar