Gode råd om lån af penge

Der kan være mange grunde til, at man overvejer at låne penge i banken eller hos en anden lånudbyder. Måske står man i en situation hvor man overvejer man om man skal optage et realkreditlån til huskøb, måske skal man investere i ny bil eller måske overvejer man optage et hurtig lån (også kendt som kviklån) for at dække en pludseligt opstået udgift, som ikke kan vente på at blive løst. Det kunne fx være en vaskemaskine, der går i stykker.

Hvis man overvejer at optage et kviklån er der flere faktorer man bør være opmærksom på. Her er et skærmbillede fra www.billigekviklaan.dk/penge/kviklaan, som er en online prissammenligningsportal for kviklån, der har en liste over forskellige lånudbydere.

Det man kan kigge efter, inden man overvejer at optage et hurtiglån, kunne være følgende:

  1. Den månedlige ydelse
    Denne giver et indblik i, hvad det vil koste om måneden at afdrage på gælden.
  2. ÅOP
    Netop ÅOP, som er Årlig Omkostning i Procent, er en af de vigtigste faktorer. ÅOP skal hjælpe dig som forbruger med at finde den faktiske omkostning ved stiftelse af gæld og det er ofte ÅOP man bruger til at sammenligne kviklån.
  3. Pålydende rentesats

Gode råd om lån af penge

Billede lånt fra billigekviklaan.dk

Det absolut vigtigste man bør overveje, inden man optager et lån af enhver slags men specielt typen “kvik lån”, bør være at man på forhånd har et godt indblik i sin økonomi og har lagt et budget, inden man vælger at ansøge om et lån. Dette for at sikre sig at man ikke kommer til at sidde for dyrt i det og fortsat har luft i sin økonomi.

Derudover bør man altid undersøge markedet og sammenligne priser for kviklån således at man sikrer sig, at det også er det billigste og dermed bedste lån man finder.

Skriv en kommentar