Most Wanted Toys 2017 - Fingerlings

Fingerlings Aber – Årets Julehit

Fingerlings aber - Fingerlings danmarkFingerlings Aber – Helt Sikkert Årets Julehit

Tænd dem og de små Fingerlings aber kommer til live. Fingerlings reagerer på berøring på forskellige måder takket være de to sensorer oven på hovedet. Du kan trykke på disse pletter, der er placeret på hver side af abens strithår, til enhver tid for at få en øjeblikkelig reaktion. Svarene du får fra den lille Fingerlings abe, vil variere, an på om du nusser dens hår, giver den luftkys, vender den på hovedet osv. Din abe vil også mærke hvilken position det er i, f.eks. om dens højre side er oppe og holder fast på din finger eller svinger sig på hovedet.

Der er også nogle super seje overraskelses effekter, du kan komme ud af dine Fingerlings ved at holde din abes hele hoved i et par sekunder eller blæse i ansigtet. Fingerlinger kan også fastgøres til forskellige ting takket være deres fleksible arme og ben, såvel et skriveredskab.

Fingerlings bliver med stor sikkerhed et af årets julegavehit 2017 til børn i alderen fra 5 til 12 år.

Er det sjovt?

Som med enhver interaktiv pet legetøj, er Fingerlings perfekt til masser af nærværende kæledyrs lege med en ekstra grad af fjollethed. Udover de sjove interaktioner, du kan få med Fingerlings, synes vi også, at der er samle lejlighed til denne linje takket være det farverige sortiment af aber som Finn, Zoe, Mia, Sophie, Boris og Bella. Ligesom du kan få en ekstra abe Liv, som købes sammen med et legesæt (Fingerlings Playset).

Hvem er det til?

Fingerlings er i alderen 5 og derover. De vil appellere til børn, der nyder kollektionen af de søde og bærbare designs af disse babydyr til kæledyrspil. Fingerlings pris er sat til vejledende 249,95,- og op til 299,95 pr. stk. Men de kan variere.

Hvad skal man være opmærksom på?

En ting at bemærke er, at når du gnider din Fingerlings hoved, skal du være sikker på at du rører begge sider af dit Fingerlings hår samtidig – for at få de bedste resultater.

 

 

Skriv en kommentar