LED Fidget Spinner m/lys

Fidgets Spinners Boom

Hvis ikke du har hørt om Fidget Spinners endnu, så har du nok været lukket inde i den sidste måned eller to. Da man nærmest ikke kan komme udenom dette fænomen, en trend, der ikke har set sit lige siden den populære yoyo i 80´erne.

Hvad er en Fidget Spinner?

Hvis du skulle være i tvivl om hvad det er, så er det en lille spinner, med kuglelejer i midten, så den kan snurre rundt på din finger eller på et bord mm. Den blev oprindelig udviklet med det formål, at kunne hjælpe folk med stress eller rastløse fingre, f.eks. ved ADHD. Her hjælper den faktisk den rastløse eller stressede med at koble af, eller koncentrere sig bedre.

Nu ses den dog mest som et legetøj, da det er sådan den bruges af de fleste børn og voksne i dag.

LED Fidget Spinner m/lys

Fidgets Spinner Trenden

Det startede i slut december og start januar i USA, hvor Fidgets Spinneren ´overnight´ blev en af de mest populære dille nogensinde, og den ramte Danmark et par måneder efter. Legetøjsbutikkerne rundt om i landet fik udsolgt stort set med det samme og folk stod i 100-200 meter køer for at kunne købe en Fidget Spinner til deres børn (eller dem selv).

I det samme, fik mange kræmmere, krejlere og entreprenører øjnene op for det store spinner marked. Derfra er der derfor dukket utroligt mange nye hjemmesider op, som kun sælger dette ene populære produkt. Ligesom mange har satset hele butikken og begyndt at lave en egen produktion af dem.

Er der en Fidget Spinner Boble?

Spørgsmålet er, om der er en Fidget Spinner boble, og hvornår sprænger den? Mange folk risikerer at sidde inden med et kæmpe lager af Fidgets Spinnere, der pludselig ikke er populære mere. Derfor vil jeg råde dem, der tror de skal springe med på bølgen nu – Lad være – Det største salg er overstået, og om et par måneder – så er det sikkert ikke populært mere, og de unge sidder igen klistret til deres iPads igen.

Skriv en kommentar