Få oversat din tekst af et professionelt oversættelsesbureau

Arbejder man i en virksomhed og har man et tekstdokument som skal oversættes, så vil man gerne have at teksten bliver oversat ordentligt. Et firmarelateret tekstdokument skal oftest skrives i et bestemt format, og det er vigtigt at oversætteren kender til dette format, for ellers vil oversættelsen ikke leve op til kundens krav.

Et professionelt oversættelsesbureau bør have dygtige oversættere, som også kan oversætte fagtermer. Det har oversættelsesbureauet Lingobob.

Lingobob – et smart og hurtigt oversættelsbureau

Lingobob er et nystartet online oversættelsesbureau fra 2013, som går op i at levere oversættelse af flere typer tekster, i høj kvalitet. Oversættelsesbureauet har flere dygtige translatører i verden, som tilsammen kan oversætte hele 73 forskellige sprog. Det der gør Lingobob til et attraktivt oversættelsesbureau er, at man via deres hjemmeside blot uploader det dokument man vil have oversat, og så er oversættelsesprocessen allerede i gang. Når man har uploadet sit dokument, gennemgår Lingobobs smarte software, hvor mange ord tekstdokumentet indeholder, hvilken pris oversættelsen vil komme til at koste, samt hvornår oversættelsen kan forventes at blive færdigleveret.

Denne opsætning gør Lingobob til et smart oversættelsesbureau, som gør det nemt og hurtigt for forbrugeren, at få oversat sit tekstdokument.

Lingobob adskiller sig fra andre oversættelsesbureauer

Lingobobs helt egen og smarte software, gør deres oversættelsesbureau unikt i forhold til andre oversættelsesbureauer. Deres software formår at skabe en oversættelsesproces, som er hurtigere end hos andre normale oversættelsesbureauer uden at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod.

Skriv en kommentar