Binære Optioner

Energi markedet

Er du interesseret i at få certifikater til dine energihandel? Neas Energy er et firma der tilbyder dig certifikathandel, dvs de tilbyder oprindelsesgarantier som opfylder alle de gældende regler og standarder der er gældende i branchen.  Dette gøres direkte fra slutkilden, hvilket der betyder at du får købt uden fordyrende mellemled, som altid er en irriterende ekstra udgift når der er for mange der skal tjene på samme produkt.

Hos neas repræsentere de en stor portefølje, af såvel små som store producenter og der kan de formidle certifikaterne videre uden fordyrende mellemled.  De formidles direkte fra en specifik producent  af energi, det kan eksempelvis være biomasse, vind- eller vandkraft – hvor der er fuld sporbarhed, gennemsigtighed og dokumentation til dig, så du altid kan følge med i hvor det kommer fra og hvor det ender henne.

Neas handler også med gas, her tilbyder de også prissætning af gas til partnerne i kraftvarmeproduktionen. I 2008 etablerede Neas sig i gasbranchen og lige siden har det været en stor del af deres virksomhed.  Gasprodukterne bliver udviklet til decentrale for at sikre en fremtidig rentabel produktion og sikrer en optimal varmeproduktion af gas.

Neas har  i dag kontorer i mange dele af landet. I danmark har de hovedkontoret i Aalborg og derudover er der kontorer i England i Uxbridge, i Tyskland i Hamburg,  og i Stockholm i Sverige. Dette gør at de nu er et stort internationalt firma, med virkning i mange områder.

Er du interesseret i at investere sammen med Neas, kan du bruge deres udbud af portefølje forvaltning der gør at de kan investere sammen med dig i energi markederne rundt omkring i de forskellige markeder der er for energi i dag. Resultatet tæller for begge parter, da det er resultat baseret performance, så de bliver betalt efter hvor meget de skaffer dig! Se mere om dem her: https://www.neasenergy.com/de

Skriv en kommentar